DORDRECHT
Eigenhaard 42
€ 239.000kosten koper
Prachtig woonhuis gelegen in een sfeervolle straat nabij centrum! Wij stonden er wel even van te kijken want deze woning is werkelijk super sfeervol, geheel gemoderniseerd en keurig onderhouden. Met zijn centrale ligging nabij de historische binnenstad, NS station, Merwesteinpark en buurtwinkels aan de Reeweg is dit een absoluut een zeer interessante woning. ...
Prachtig woonhuis gelegen in een sfeervolle straat nabij centrum! Wij stonden er wel even van te kijken want deze woning is werkelijk super sfeervol, geheel gemoderniseerd en keurig onderhouden. Met zijn centrale ligging nabij de historische binnenstad, NS station, Merwesteinpark en buurtwinkels aan de Reeweg is dit een absoluut een zeer interessante woning.

Het woonhuis heeft een royale woonkamer met een plafondhoogte van ca. 3.00 m.! Op de grond liggen eiken vloerdelen en de wanden zijn deels voorzien van een lambrisering. De keuken bevindt zich in de achter aanbouw. Keurige keukenopstelling met sfeervolle granito vloer afwerking en stucwerk wanden. Tevens bevindt de badkamer zich op de begane grond. Deze is keurig betegeld en is voorzien van een bad, wastafelmeubel en toilet. Zeer verrassend zijn de 3 slaapkamers op de verdieping. Deze zijn allen keurig gestoffeerd en op de overloop is er tevens een wastafelmeubel aanwezig. En heb je veel spulletjes dan kan je deze opbergen op de bergzolder.

De knusse achterplaats beschikt over een praktische aangebouwde berging en is gesitueerd op het noordoosten.

Kortom, een aantrekkelijke en ‘instapklare’ (starters)woning. Maak dus snel een afspraak en laat je verrassen!

INDELING
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, garderobekast, glas-in-looddeur naar woonkamer;
- Royale, sfeervolle woonkamer met hoog stucplafond, fraaie lambriseringen i.c.m. gestucte en gesausde wanden, 2 grote raamvensters met één draai-/kiepraam, houten open trap naar de verdieping en een glas-in-looddeur naar de keuken;
- Dichte keuken aan de achterzijde met kunststof inrichting (gebroken wit) in wandopstelling, lichtgrijs werkblad, enkele rvs spoelbak, afzuigkap, 3 onderkasten, 2 laden, open bovenkast v.v. spots. Voorzien van losse apparatuur zoals gaskookplaat en vaatwasser.
- Portaal met aansluiting t.b.v. wasmachine en wasdroger, opstelplaats cv-combiketel en deur naar het binnenplaatsje;
- Badkamer met geheel betegelde wanden (wit), hardstenen vloer, wit sanitair, wastafelmeubel, toilet, bad incl. douche met thermostaatkraan, radiator, mechanische afzuiging en een te openen dakkoepel.

Verdieping
- Overloop met vlizotrap naar de bergvliering en wastafelmeubel;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde, ruime slaapkamer met dakkapel, lichtspots t.p.v. platdak en de kapconstructie in het zicht;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde, met kapconstructie in het zicht;
- Slaapkamer 3 gelegen in het midden, vaste kast en een Velux dakraam.

Bergvliering
- Vliering t.b.v. opslagdoeleinden.

BUITENSHUIS
- Achtertuin: ca. 2.17 x 4.57 m., gesitueerd op het noordoosten. Aangelegd met groot moderne betontegels van 1.00 m. x 1.00 m. Geen achterom
- Aangebouwde stenen berging, voorzien van betonvloer en elektra.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 1091, groot 65 m².

ALGEMEEN
- Gefundeerd ‘op staal’;
- Betonnen dakpannen. In verleden vernieuwd;
- Overwegend hardhouten kozijnen;
- Nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Buitenschilderwerk in goede staat;
- Mooie glas-in-lood- en paneel binnendeuren op resp. begane grond en verdieping;
- Rolluik t.p.v. slaapkamer 2.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: een fornuisgroep, 4 groepen en 2 aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta uit 2019).

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte en gesausde wanden. Mooie getrommeld marmeren tegelvloer t.p.v. entreehal, houten planken vloer t.p.v. woonkamer, fraaie en originele granito vloer t.p.v. keuken.
- Verdieping: fijn glasvliesbehang en stucwerk wandafwerking. Tegelvloer t.p.v. overloop, oud grenen vloerdelen t.p.v. slaapkamers.
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Eigenhaard 42

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 EH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1905

  • Inhoud

   220 m3

  • Woonoppervlakte

   67 m2

  • Perceelgrootte

   65 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   E

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Eigenhaard 42)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld