DORDRECHT
Eigenhaard 39
€ 185.000kosten koper
Leuke tussenwoning gelegen in een charmante straat nabij het centrum van de stad. De woning doet ruimtelijk aan en is strak afgewerkt. Een echte aanrader hoewel er nog wel wat geklust moet worden. ...
Leuke tussenwoning gelegen in een charmante straat nabij het centrum van de stad. De woning doet ruimtelijk aan en is strak afgewerkt. Een echte aanrader hoewel er nog wel wat geklust moet worden.

Deze 2 laagse tussenwoning (3 kamers) is gelegen in een gezellige straat, op loopafstand van het Centraal Station en nabij de historische binnenstad van Dordrecht.

De gezellige woonkamer is een absolute plus van deze woning. De wanden zijn voorzien van granol en de vloer van laminaatafwerking. Door het hoge plafond oogt de woonkamer ruim en dat is wel zo prettig! De keuken bevindt zich in de aanbouw is voorzien van neutrale opstelling. Direct achter de keuken bevindt zich de badkamer inclusief toilet. De patio is niet groot maar er is volop zon aanwezig. Je kan hier dus genieten van een zonnestraaltje wel of niet onder het genot van een biertje of glaasje wijn.
Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers aanwezig. Deze zijn netjes gestoffeerd met laminaatvloer en wandafwerking met structuurverf.

Noemenswaardig zijn de kunststof kozijnen en kunststof voor- en achterdeur, de vernieuwde dakpannen de keuken. Dat is natuurlijk super positief. Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat er ook wel wat zaken op de nominatie van vervanging staan. Zo heeft de begane grondvloer een aantal slechte plekken, er is optrekkend vocht aanwezig en er zijn noodzakelijke werkzaamheden aan de badkamer.

Al met al kunnen we aangeven dat dit een hele leuke woning is, gelegen in een leuke straat op korte afstand van het stadscentrum, centraal station, Park Merwestein en uitvalswegen!

INDELING
Begane grond
- Entree/hal met meterkast en garderobe. Mooie granito vloer en de wanden zijn voorzien van granol;
- Sfeervolle woonkamer met een ca. 3.00 m. hoog plafond, wanden met granol en open spiltrap naar de verdieping;
- Open keuken met betonvloer. De neutrale keukenopstelling is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en onder- en bovenkastjes. Deur naar patio;
- Betegelde badkamer met wastafel, douchecabine, toilet en wasmachine aansluiting.

Verdieping
- Overloop met Veluxraam en vaste kast;
- Slaapkamer voorzijde;
- Slaapkamer achterzijde;

BUITENHUIS
- Patio. Vloer patio voorzien van kunststof planken. Gevel van de keuken is afgetimmerd met kunststof gevelpanelen.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 1108, groot 63 m².

ALGEMEEN
- Gefundeerd ‘op staal’;
- Kunststof kozijnen met HR++ glas (slechts raam dakkapel en dakraam slaapkamer straatzijde hebben enkel glas);
- Er zijn enkele bijzonderheden van toepassing zoals: - in de woonkamer is de vloer (gedeeltelijk) aan vervanging toe en is er optrekkend vocht aanwezig, - in de badkamer dringt er bij heftige regenval wat vocht door op de vloer bij de wastafel, - afvoer wasmachine werkt niet;
- Nette keuken;
- Hellend dak woning heeft in 2000 nieuwe dakpannen gekregen en dak van de keuken uit 2017. Plat dak badkamer is van ca. 1997;
- Energielabel F.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen en een aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Bosch ca. 2011);

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: granol wanden. Hal met granito vloer, woonkamer en keuken met laminaatvloer
- Verdieping: gesausde wanden. Laminaatvloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Eigenhaard 39

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 EH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1910

  • Inhoud

   200 m3

  • Woonoppervlakte

   70 m2

  • Perceelgrootte

   63 m2

  • Zonligging

   Zuidwest

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   F

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Eigenhaard 39)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld