DORDRECHT
Eerste Reedwarsstraat 1
€ 179.500kosten koper
Wat een verd…. geinig pandje! ...
Wat een verd…. geinig pandje!

STARTERS, dit is jullie kans! Op steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Dordrecht, staat deze sfeervolle en compleet gerenoveerde woning. Alles is in nieuwstaat. Strak afgewerkt van binnen en met een opnieuw ingedeelde voorgevel.

Dit voormalige pakhuis is in 2023 grondig en duurzaam verbouwd, waardoor het een ware metamorfose heeft ondergaan, resulterend in een unieke en tegelijkertijd charmante woning voor een klein huishouden. Deze fraaie woning biedt strakke, eigentijdse afwerkingen en heeft slechts één aspect wat ontbreekt en dat is de keukeninrichting. Deze mag u dan ook zelf bepalen, de nodige aansluitingen zijn uiteraard wel voorbereid.

Een buitengewoon aantrekkelijke woning met op de begane grond een open ruimte, met strak gestucte en gesausde wanden en een mooie PVC vloer. Aan de voorzijde van de begane grond (rechts) zijn de aansluitingen aanwezig voor de (nog zelf uit te kiezen) keukeninrichting. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer/zithoek. Via een prima trap is de slaapverdieping te bereiken.

Op de slaapverdieping treft u een ruime overloop v.v. een groot Velux dakraam, waar u een grote kast en/of een bureau prima kwijt kunt. De overloop biedt toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De moderne badkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een wastafelmeubel, een inloopdouche, een wandcloset en hier vindt u ook de opstelplaats van de boiler en de wasmachine aansluiting.

De woning beschikt niet over een buitenruimte. Bent u wel graag buiten, dan is park Merwestein om de hoek en zijn er tal van terrasjes in de Dordtse binnenstad op een paar minuten fietsafstand van de woning.

De ligging is natuurlijk perfect met alle centrum voorzieningen binnen handbereik. Om de hoek zijn diverse vers-winkels, als een slager, bakker en groenteboer te vinden. Verder zijn wijkvoorzieningen als openbaar vervoer, (basis)scholen, sportfaciliteiten in de directe omgeving en zijn de op en afritten van de N3 (aansluiting A15 en A16) ook nabij gelegen.

Deze woning is ideaal voor starters die kleinschalig en een tikkeltje eigenwijs willen wonen met hedendaagse wooncomfort. En dit op loopafstand van de Dordtse binnenstad in een gezellige straat. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak!


INDELING:
Begane grond
- Entree, meterkast, woonkamer;
- Woonkamer met een nog te realiseren keukeninrichting (wel al voorzien van de nodige aansluitingen aan de voorzijde van de woonkamer). Twee zijramen met privacy folie en twee hooggeplaatste uitzetramen in de achtergevel. In de woonkamer bevindt zich een open trap naar de slaapverdieping.

1e verdieping
- Tussenzolder met veel ruimte, een groot Velux dakraam en toegang tot de slaapkamer en de badkamer;
- Slaapkamer, gelegen aan de achterzijde;
- Badkamer, gelegen aan de voorzijde met dakkapel (met privacy folie), met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wastafelmeubel, inloopdouche met thermostaatkraan en een drain, wandcloset, wasmachine aansluiting en opstelplaats 80L-boiler (Tesy).

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 4414, groot 31 m².

ALGEMEEN
- Type staalfundering (niet onderheid);
- Geheel en grondig verbouwd/ vernieuwd in 2023;
- Nieuwe elektrische verwarmingselementen;
- Betonnen snel dekpannen;
- Hardhouten kozijnen met enkele draai/- kiepramen;
- Buiten schilderwerk 2023;
- Dakisolatie (PIR platen);
- Gedeeltelijk muurisolatie (voor en achtergevel, begane grond rechts);
- Isolerende beglazing;
- Geïsoleerde betonnen begane grondvloer (geen kruipruimte), genivelleerd met XPS platen en een Jumpax ondervloer;
- Eventueel is het linker dakvlak prima geschikt voor het installeren van zonnepanelen (voorbereid via een mantelbuis vanuit de meterkast, lopende achter het toilet van de badkamer naar het pannendak). Met plaatsing van zonnepanelen kan mogelijk een hoger energielabel behaald worden;
- Energielabel D, geldig tot 15-09-2033.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 12 groepen, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming via elektrische verwarmingselementen (Eurom) en warmwatervoorziening via een 80L boiler (TESY, 2023);
- Keukenaansluitingen: 2-fase groep t.b.v. een elektrische kookplaat, elektrische aansluitpunten t.b.v. een vaatwasser, een oven/ magnetron en een elektrische boiler). Extra geplaatste wandcontactdozen. Bedachte toepassing van een afzuigkap is een recirculatiekap. Rioleringsafvoer;
- Hoofdwaterleiding diameter 22 mm, aftakkingen diameter 15 mm;
- Coax aansluiting (Ziggo);
- Glasvezelaansluiting (KPN).

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: Gestucte wandafwerking en PVC vloerafwerking.
- Verdieping: Gestucte wandafwerking en PVC vloerafwerking.Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Eindwoning

  • Adres

   Eerste Reedwarsstraat 1

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 VK

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1910

  • Inhoud

   160 m3

  • Woonoppervlakte

   48 m2

  • Perceelgrootte

   62 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   1

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   D

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Eerste Reedwarsstraat 1)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld