DORDRECHT
Dubbelsteynlaan Oost 208
€ 369.000kosten koper
In het exclusieve appartementengebouw De Repelaer (totaal 25 appartementen) in Dubbeldam komt zelden een appartement te koop, daarom zijn wij verheugd u dit terrasappartement te kunnen aanbieden. Het op de 3e (bovenste) verdieping gelegen gelijkvloerse appartement heeft een heerlijk balkon op het zuiden en beschikt hiernaast over een eigen berging en eigen parkeerplaats. ...
In het exclusieve appartementengebouw De Repelaer (totaal 25 appartementen) in Dubbeldam komt zelden een appartement te koop, daarom zijn wij verheugd u dit terrasappartement te kunnen aanbieden. Het op de 3e (bovenste) verdieping gelegen gelijkvloerse appartement heeft een heerlijk balkon op het zuiden en beschikt hiernaast over een eigen berging en eigen parkeerplaats.

Het appartement is altijd prima verzorgd geweest, een opvolgend eigenaar zal echter waarschijnlijk een aantal moderniseringen doorvoeren om aan te sluiten op de actuele woontrends. De indeling is erg prettig en de situering van de woonkamer en het balkon is gericht op de Dubbelsteynlaan Oost met uitzicht op de directe woonomgeving en een sportpark (o.a. korfbalvereniging Sporting Delta, Tennis Club Dubbeldam en zwembad De Dubbel). Als het weer het toelaat is het echt heerlijk vertoeven op het balkon!

Een korte weergave van de indeling: entree, toilet, stookkast, dichte keuken, woonkamer met deur naar balkon, 2 slaapkamers, waarvan 1 met schuifpui naar balkon en een badkamer met o.a. een douchecabine.

Kortom zorgeloos en comfortabel wonen in hartje Dubbeldam met pal voor de deur een bushalte en in directe nabijheid o.a. winkelcentrum Damplein, het Dubbelsteynpark, zwembad De Dubbel, sportverenigingen, De Nieuwe Dordtse Biesbosch en het fraaie poldergebied wat Dordrecht rijk is.

INDELING
Begane grond
- Entree met brievenbussen en bellentableau;
- Centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie.

Derde verdieping
- Entree/hal in u-vorm met meterkas, toilet en stookkast. Toegang tot de keuken, de woonkamer, de 2 slaapkamers en de badkamer;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een hangcloset en een fontein;
- Stookkast met opstelplaats cv-combiketel en hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem;
- Gezellige woonkamer met eetgedeelte en deur naar balkon;
- Dichte keuken aan de voorzijde met witte inrichting (essen motief) in hoekopstelling met o.a. dubbele rvs spoelbak, betegelde achterwand, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: afzuigunit, 4-pits gaskookplaat, een oven, een koel-/ vriescombinatie en een extra wandmeubel;
- Slaapkamer 1 aan de achterzijde met schuifpui naar balkon;
- Slaapkamer 2 aan de voorzijde met 2 schuifdeurkasten;
- Badkamer in het midden met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, wastafel, douchecabine en opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger.

BUITENSHUIS
- Balkon: ca. 12 m² m., gesitueerd op het zuiden en v.v. plavuizen.
- Eigen berging: afm. ca. 2.80 x 1.97 m., v.v. elektra.
- Privé parkeerplaats (genummerd met 44) op parkeerterrein behorende tot De Repelaer. Het betreft een onoverdekte parkeerplaats.

KADASTER
- Gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 7168 A22 (appartement).
- Gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 7168 A44 (parkeerplaats).

ALGEMEEN
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars (VvE De Repelaer);
- Bijdrage VvE € 157,81 per maand (zal binnenkort verhoogd worden);
- Volledig geïsoleerd;
- Hardhouten kozijnen met draai-/ kiep ramen;
- Aluminium kozijnen aan de achterzijde/ zonzijde.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verwarming en warmwater via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Quinta 35C, ca. 2009);
- Verdeelinrichting meterkast bestaat uit: 5 groepen en een aardlekschakelaar;
- Buitenzonwering (2020), elektrisch bedienbaar t.p.v. het balkon;
- Mechanische ventilatiesysteem (unit uit 2020);
- Intercominstallatie;
- Glasvezelaansluiting aanwezig.

WAND- EN VLOERAFWERKING
- Spachtelputz wandafwerking en laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Dubbelsteynlaan Oost 208

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 EH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1992

  • Inhoud

   250 m3

  • Woonoppervlakte

   79 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Parkeerplaats

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   Toegankelijk voor minder validen, Toegankelijk voor ouderen

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Dubbelsteynlaan Oost 208)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld