DORDRECHT
Dubbelsteynlaan Oost 179
€ 369.000kosten koper
Riant woonhuis met voor- en achtertuin gelegen op een mooie en vooral ook rustige locatie in de wijk Dubbeldam. Het woonhuis is gebouwd rond de jaren ’70 en is inwendig naar eigen smaak te moderniseren. De woning heeft een grote doorzonwoonkamer met natuursteen vloer en gestuukte wanden. In de woonkamer is er een gezellige open haard aanwezig. De vloer in het achterste deel van de woonkamer is iets verhoogd hetgeen een duidelijke verdeling van de woonfunctie aangeeft. Uiteraard kan deze...
Riant woonhuis met voor- en achtertuin gelegen op een mooie en vooral ook rustige locatie in de wijk Dubbeldam. Het woonhuis is gebouwd rond de jaren ’70 en is inwendig naar eigen smaak te moderniseren. De woning heeft een grote doorzonwoonkamer met natuursteen vloer en gestuukte wanden. In de woonkamer is er een gezellige open haard aanwezig. De vloer in het achterste deel van de woonkamer is iets verhoogd hetgeen een duidelijke verdeling van de woonfunctie aangeeft. Uiteraard kan deze verhoging ook worden verwijderd. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze keuken is van massief hout en geplaatst in een hoekopstelling met keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en vaatwasser. Via de woonkamer is de tuin te bereiken.
Op de verdieping zijn er van oorsprong 3 goede slaapkamers maar de 2 achterste kamers zij samengevoegd tot slaapkamer met kastenkamer. Ook dit is gemakkelijke weer in zijn oorspronkelijke indeling terug te brengen. De badkamer is gedateerd en voorzien van ligbad en wastafelmeubel. Op de overloop is er een separate toiletruimte aanwezig.
De ruime 2e verdieping is voorzien van een overloop met ophanging van de cv ketel en grote bergruimte. Tevens is er een klein slaapkamertje met Veluxraam en een grote zolderkamer met dakkapel.

Gelegen in de wijk Dubbeldam met winkelcentrum Damplein in nabijheid, evenals het polderrijke gebied om deze wijk en Nationaal Park De Biesbosch, is dit een zeer aantrekkelijke woonomgeving voor gezinnen. Al met al een woning én een woonomgeving waarin u zich snel zult thuis voelen!

INDELING
Begane grond
- Entree/ hal met plavuizen vloer;
- Meterkast met glasvezelaansluiting;
- Toiletruimte met duobloc;
- Doorzon woonkamer met natuurstenen vloer en open haard. Aan de achterzijde van de woonkamer is de vloer ietsjes verhoogd;
- Houten keuken opstelling, Keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser;
- Deur naar de tuin. Ligging op het zuiden tuin. Stenen berging.

Eerste verdieping
- Overloop;
- Geheel betegeld toiletruimte met duobloc;
- Slaapkamer gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer (slaapkamer 2 en 3 zijn samengevoegd);
- Inloopkast (was 3e slaapkamer);
- Badkamer voorzien van een ligbad en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
- Ruime overloop met Veluxraam, ophanging van de cv ketel. Plafond is afgetimmerd met zachtboard
- Kamer aan de voorzijde met Veluxraam;
- Slaapkamer met dakkapel voorzien van kunststof raam en dubbel glas. 2 Vaste kasten;
- Berging aan de voorzijde. Geïsoleerd met minerale wol;

Buitenshuis
- Voortuin gesitueerd op het noorden;
- Achtertuin gesitueerd op het zuiden met achterom;
- Schuur (halfsteens gebouwd) met betontegelvloer en v.v. elektra.

KADASTER
- Gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 6622, groot 161 m².

ALGEMEEN
- Vloer betreft een broodjesvloer dus geen kwaaitaal;
- Asbestvezel houdende ontluchtingskanalen.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 3-fase, 6 groepen en aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha 1992);

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: wanden met schrootjes. Vloerafwerking met natuursteen (geen vloerverwarming).
- Eerste verdieping: o.a. spachtelputz, houten schrootjes en behang wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.
- Tweede verdieping: wanden met houten schrootjes. Vloer met vloerbedekking.Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580, conform de meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen NVM, VastgoedPro, VBO, Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Waarderingskamer, versiedatum januari 2013. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij.

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Dubbelsteynlaan Oost 179

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 EC

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1970

  • Inhoud

   420 m3

  • Woonoppervlakte

   140 m2

  • Perceelgrootte

   161 m2

  • Zonligging

   Zuid

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Dubbelsteynlaan Oost 179)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld