DORDRECHT
Dubbeldamseweg Zuid 33
€ 335.000kosten koper
Een karakteristieke en bovenal ruime woning, gelegen op loopafstand van de historische Dordtse binnenstad aan de welbekende Dubbeldamseweg Zuid. ...
Een karakteristieke en bovenal ruime woning, gelegen op loopafstand van de historische Dordtse binnenstad aan de welbekende Dubbeldamseweg Zuid.
De woning heeft maar liefst 3 royale woonlagen, een provisiekelder, een zolder, twee dakterrassen en last but not least een grote achtertuin.

De woning is te betreden via de vestibule waarna u de gang binnenstapt. Hier bevinden zich de trapopgang, kelderkast/provisiekelder en het toilet. De begane grond beschikt over een zeer royale woonkamer, een dichte keuken en een bijkeuken met toegang tot de achtertuin.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer met aansluitend een balkon en een separaat toilet. Slaapkamer 4 en 5 én het grote dakterras bevinden zich op de 2e verdieping. Aansluitend is er nog een 3e verdieping met de zolder. Deze ruimte heeft een nokhoogte van 2.38m.

Zowel via de woonkamer als via de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin. In de achtertuin geniet je van veel privacy vanwege de zijgevels van de buurpanden. De tuin is gelegen op zuidwesten en voorzien van bestrating.

Deze woning is centraal gelegen op loop-/fietsafstand van het NS-station Dordrecht Centraal, het Weizigtpark en de gezellige Dordtse binnenstad. Wijkvoorzieningen als winkels, scholen, maatschappelijke en religieuze voorzieningen e.d. bevinden zich in nabijheid.

Van de woning zelf zijn geen funderingsgegevens beschikbaar, behalve dat het hier een houten paalfundering betreft. Uitgangspunt naar de toekomst toe, is dat er fundering technische maatregelen nodig zullen zijn ter bestendiging van de fundering.

Zin om de handen uit de mouwen te steken en van deze woning uw paleisje te maken? Maak dan snel een afspraak en wij laten u graag deze woning zien!
Alternatief --> Een woonhuis met gigantisch veel potentie maar dan zult u nog wel de handen uit de mouwen moeten steken. De woning is namelijk op diverse fronten te moderniseren maar dan kunt u dit wel meteen in uw eigen smaak doen. Heeft de woning uw aandacht? Maak dan snel een afspraak en wij laten u de woning met veel plezier zien.

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, kelderkast, toilet;
- Kelderkast, met praktische opbergruimte voor eventuele voorraad. Stahoogte van de kelder is ca 1.38m;
- Toilet met geheel betegelde wanden, wit sanitair en toilet;
- Ruime woonkamer met een elektrische sfeerhaard;
- Dichte keuken met een rechte opstelling en gedeeltelijk betegelde achterwand. Tevens voorzien van 1,5 spoelbak, diverse onder- en bovenkasten en laden, afzuigkap, 4-pits inductie kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast;
- Bijkeuken met opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel en een deur naar de tuin.


1e verdieping
- Overloop en hal met toegang tot 3 slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, met gedeeltelijk betegelde wanden;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, voorzien van schouw;
- Badkamer, gelegen aan de achterzijde, met gedeeltelijk betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit-sanitair, een wastafelmeubel, een ligbad i.c.m. douche en douchegordijn. Deur naar het balkon.

2e verdieping
- Overloop met toegang tot 2 riante slaapkamers en een deur naar het dakterras;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 5, gelegen aan de voorzijde;
- Dakterras van maar liefst 19 m² , gelegen aan de achterzijde van het woonhuis.

Zolder
- Met een nokhoogte van 2.38m is dit een hele praktische verdieping. Op dit moment is de ruimte in gebruik als zolder maar met de nodige creativiteit maak je hier extra woonruimte. De zolder is voorzien van elektriciteit, verwarming en daglichttoetreding via een dakraam.


Buiten
- Achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Een ruim 15 meter diepe achtertuin met veel privacy. De tuin is vooral voorzien van bestrating. Er is geen achterom.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 2641, groot 179 m²

ALGEMEEN
- Houten kozijnen met grotendeels dubbel glas/ voorzet ramen;
- De fundering van het pand bestaat uit houten palen;
- Balkon en dakterras;
- Dichtbij het centrum;
- Er heeft 25-9-2023 een funderingsonderzoek plaatsgevonden, indien de rapportage van dit onderzoek beschikbaar is, zal dit geüpload worden in move.nl;
- Energielabel D.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 10 groepen + een 2-fase groep, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Calenta Ace 2021);
- Glasvezel.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gedeeltelijk gestuukt en gedeeltelijk behang wandafwerking. Plavuizen en laminaat vloerafwerking.
- 1e verdieping: gedeeltelijk gestuukt en gedeeltelijk structuurverf wandafwerking. De verdieping is voorzien van laminaat vloerafwerking.
- 2e verdieping: gedeeltelijk gestuukt en gedeeltelijk behang wandafwerking. De overloop is v.v. vinyl, de slaapvertrekken hebben laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Dubbeldamseweg Zuid 33

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 JC

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1941

  • Inhoud

   630 m3

  • Woonoppervlakte

   187 m2

  • Perceelgrootte

   179 m2

  • Zonligging

   Zuidwest

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   D

  • Bijzonderheden

   Dubbele bewoning mogelijk, Kluswoning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Dubbeldamseweg Zuid 33)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld