DORDRECHT
Doornenburg 127
€ 260.000kosten koper
Ontzettend leuk en vooral ruime 3-kamer maisonnette met riant terras én eigen parkeerplaats en berging in het souterrain. Dit alles gelegen op de 3e en 4e verdieping van een fijn appartementencomplex. ...
Ontzettend leuk en vooral ruime 3-kamer maisonnette met riant terras én eigen parkeerplaats en berging in het souterrain. Dit alles gelegen op de 3e en 4e verdieping van een fijn appartementencomplex.

Dit fijne woonhuis is gelegen in de gewilde wijk Sterrenburg in Dordrecht. De plattegrond van de woning is goed doordacht en erg functioneel. Zo is er een ruime en lichte woonkamer met aansluitend het zonnige terras. Aan de galerij zijde bevindt zich de keuken met rechte opstelling. Verder treffen we op deze verdieping nog een ruime hal met stookruimte, toilet en trap naar de 4e verdieping aan.

Op de 4e verdieping beschikt deze maisonnette over 2 ruime slaapkamers en een badkamer met o.a. ligbad, wastafel, toilet en opstelling voor de wasmachine.

Het appartement wordt verwarmd via een eigen cv-ketel uit 2014. De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel bestuurd en de bijdrage bedraagt thans € 161,85 per maand, wat bijdraagt aan het onderhoud en beheer van het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes.

Dit appartement biedt niet alleen een fantastische woonruimte, maar ook een geweldige locatie in een geliefde buurt van Dordrecht. In de onderbouw is er een parkeerplaats en een eigen berging aanwezig.

Winkelcentrum Sterrenburg is nabij gelegen, hier kunt u prima uw dagelijkse boodschappen doen, evenals bij de winkels aan het Lunenburgplein/ Slangenburg. ‘Om de hoek’ ligt het mooie poldergebied wat Dordrecht rijk is, evenals het prachtige natuurgebied de Nieuwe Dordtse Biesbosch. De wijken Sterrenburg I, II en III zijn groene wijken met diverse parken, kreken en groenstroken. Via randweg N3 zijn de rijkswegen A15 en A16 gemakkelijk bereikbaar.


INDELING:
Derde verdieping
- Hal/ gang;
- Meterkast;
- Gedeeltelijk betegelde toiletruimte voorzien van laaghangend reservoir;
- Stookruimte met ophanging van de cv ketel;
- Ruime en lichte woonkamer met trapkast en toegang tot het terras;
- Ruim terras. Terrastegels;
- Keuken. Functionele keukenopstelling met gaskookplaat en afzuigkap.

Vierde verdieping
- Overloop laminaat;
- 2 vaste kasten
- Slaapkamer gelegen aan de achterzijde voorzien van dakvenster en zijraam.
- Gedeeltelijk betegelde badkamer met ligbad, wastafel, toilet, wasmachine- en wasdroger aansluiting.
- Slaapkamer gelegen aan de galerijzijde. Mooie grote schuifkastenwand. Daglicht via dakvenster

Buitenshuis
- Zonneterras van circa 12 m² gesitueerd op het westen.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 4370, appartementindex A98.

ALGEMEEN
- Grotendeels dubbel glas;
- Houten kozijnen;
- VvE bijdrage € 161,85 per maand;
- In verband met toekomstig/ benodigd groot onderhoud aan het complex zal de VVE een plan opstellen voor de toekomst wat mogelijk gaat leiden tot bijvoorbeeld een verhoging van de maandelijkse bijdrage en/of een extra bijdrage;
- Energielabel: B.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 4 groepen, aardlekschakelaars;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel Remeha Tzerra (2014);

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Derde verdieping: Spachtelputz wandafwerking. Laminaat vloerafwerking;
- Vierde verdieping: wandafwerking met o.a. kunststof wandpanelen in hal, 1 slaapkamer is behangen en 1 slaapkamer is afgewerkt met spachtelputz. Laminaat vloerafwerking


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Doornenburg 127

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 AD

  • Status

   BESCHIKBAAR

  • Bouwjaar

   1980

  • Inhoud

   285 m3

  • Woonoppervlakte

   98 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Parkeerkelder

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Doornenburg 127)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld