DORDRECHT
De Jagerweg 30
€ 200.000kosten koper
Gezellig en tot in de puntjes afgewerkt 2-kamerappartement op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de wijk Sterrenburg. Het complex heeft een afgesloten entree en liftinstallatie. Bij het appartement hoort nog een eigen berging op de begane grond. Deze moderne ingerichte woning heeft een gezellige en lichte woonkamer met aangrenzend en zonnig balkon. De open keuken is voorzien van een neutrale keukenopstelling in parallelopstelling inclusief inbouwapparatuur. De badkamer...
Gezellig en tot in de puntjes afgewerkt 2-kamerappartement op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de wijk Sterrenburg. Het complex heeft een afgesloten entree en liftinstallatie. Bij het appartement hoort nog een eigen berging op de begane grond. Deze moderne ingerichte woning heeft een gezellige en lichte woonkamer met aangrenzend en zonnig balkon. De open keuken is voorzien van een neutrale keukenopstelling in parallelopstelling inclusief inbouwapparatuur. De badkamer is compleet ingericht met inloopdouche inclusief glazen scherm, wandcloset en wastafelmeubel. De slaapkamer is ruim en keurig gestoffeerd. Dit laatste geldt overigens voor het gehele appartement want deze woning is perfect afgewerkt!

In de directe nabijheid is voldoende openbare parkeergelegenheid.
Het appartement is gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, het overdekte winkelcentrum Sterrenburg, het sportcomplex Schenkeldijk, buitengebied De Nieuwe Dordtse Biesbosch en uitvalswegen A15 en A16.

INDELING:
Begane grond
- Entree/afgesloten portaal met bellentableau, brievenbussen en toegang tot de begingen;
- Hal met toegang tot de liftinstallatie en het trappenhuis;
- Eigen berging, behorend bij dit appartement.

Tweede verdieping
- Entree, gang met meterkast (7 groepen en aardlekschakelaar) en provisiekast;
- Gezellige woonkamer met toegang tot het balkon. Tevens is de woonkamer voorzien van een airco-unit. Heerlijk in warme zomers!;
- Open keuken is in een neutrale kleurstelling uitgevoerd en is voorzien van een koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. Er is veel bergruimte aanwezig;
- Royale slaapkamer van ruim ca. 12,5 m²;
- Moderne badkamer met geheel betegelde wanden en praktisch ingedeeld. Er is een inloopdouche met douchescherm, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator.
- Inpandige berging met wasmachine-aansluiting en opstelplaats van de boiler.


Buitenruimte
- Heerlijk zonnig balkon, gelegen op het zuidwesten. Dat is genieten!


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 4371, appartementsindex A 15.

ALGEMEEN
- Het appartement is volledig geïsoleerd ;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Verkeerd in uitstekend staat van onderhoud;
- Actieve Vereniging van Eigenaren. Bijdrage Vve bedraagt ca. € 200,--;
- Airco in de woonkamer;
- Eigen berging op begane grond.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 7 groepen en 1 aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een boiler
-

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Spachtelputz wanden en laminaat vloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   De Jagerweg 30

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 HG

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1980

  • Inhoud

   170 m3

  • Woonoppervlakte

   60 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   1

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   D

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (De Jagerweg 30)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld