DORDRECHT
Chico Mendesring 102
€ 307.000kosten koper
Wat een leuke en frisse woning is dit zeg! Deze tussenwoning met parkeergelegenheid op eigen grond is gelegen in de wijk Oudelandshoek. Deze fraaie tussenwoning is o.a. voorzien van een tuingerichte woonkamer met grote glazen pui. Het is daardoor een hele lichte woonkamer en dat is erg plezierig. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van keurige keukenopstelling met inbouwapparatuur. Op de verdieping zijn er 3 goede slaapkamers en een betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en 2e...
Wat een leuke en frisse woning is dit zeg! Deze tussenwoning met parkeergelegenheid op eigen grond is gelegen in de wijk Oudelandshoek. Deze fraaie tussenwoning is o.a. voorzien van een tuingerichte woonkamer met grote glazen pui. Het is daardoor een hele lichte woonkamer en dat is erg plezierig. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van keurige keukenopstelling met inbouwapparatuur. Op de verdieping zijn er 3 goede slaapkamers en een betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en 2e toilet. Voor de gehele woning geldt dat de vloeren en alle wanden keurig zijn gestoffeerd. Deze woning heeft een hele goed sfeer die misschien beste is te omschrijven als ‘rustig en sereen.’

Tel bij bovenstaande op een voortuin met parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen erf en een zonnige achtertuin waar het in de zomerse maanden goed toeven is, en we kunnen spreken van een compleet geheel!

De wijk Oudelandshoek is een prettige wijk om in te wonen. In de wijde omgeving is er veel groen aanwezig en basis voorzieningen zoals winkelcentrum Bieshof, basisscholen, NS station maar ook de Dordtse binnenstad en recreatiegebied De Merwelanden en Nationaal Park De Biesbosch liggen dichtbij.

INDELING
Begane grond
- Entree, hal, garderobe, meterkast, toilet, trap naar 1e verdieping;
- Verzorgd toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, duobloc en fonteintje;
- Ruime en lichte woonkamer gelegen aan de tuinzijde, met tuindeur en trapkast;
- Open keuken gelegen aan voorzijde. Keurige keuken in rechte wandopstelling met gaskookplaat, koel-/vriescombinatie, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser.

Eerste verdieping
- Overloop met vaste kast;
- CV kast met tevens mogelijkheid om wasmachine en wasdroger te plaatsen;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde met grote schuifkastenwand;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde;
- Badkamer gelegen aan de voorzijde met betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, wastafel, badkamerkast, douchecabine handdoekradiator.

BUITENSHUIS
- Voortuin: ca. 6.20 x 4.86 m., gesitueerd op het oosten en aangelegd met bestrating waardoor er parkeergelegenheid is voor 1 of 2 auto’s op eigen erf.
- Achtertuin: ca. 8.60 x 4.86 m. In 2018 aangelegde tuin gesitueerd op het noordwesten en aangelegd met sierbestrating. Omheind met houten schuttingdelen. Achterom aanwezig.
- Houten (geïsoleerde) berging (achtertuin): ca. 2.83 x 1.90 met betonnen vloer- en v.v. elektra.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 3648, groot 126 m².

BIJZONDERHEDEN
- Volledig geïsoleerd;
- Betonnen vloeren;
- Schilderwerk uitgevoerd in 2021;
- Nette keukeninrichting met inbouwapparatuur en nette badkamer;
- Goede vloer- en wandafwerking;
- Radiatoren voorzien van gladde voorzetpanelen;
- Hele goed ligging en nabij alle dagelijkse voorzieningen.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta, ca. 2015);
- Centraal mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezelaansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: structuurverf wandafwerking. Vloer met brede laminaatvloer;
- Eerste verdieping: structuurverf en glasvlies wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Chico Mendesring 102

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 MB

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1994

  • Inhoud

   255 m3

  • Woonoppervlakte

   85 m2

  • Perceelgrootte

   126 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Chico Mendesring 102)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld