DORDRECHT
Campanula 7
€ 1.100.000kosten koper
Stoere geschakelde villa met ruime inpandige garage en een grote tuin, gelegen in Zuidhoven, de groenste wijk van Dordrecht!...
Stoere geschakelde villa met ruime inpandige garage en een grote tuin, gelegen in Zuidhoven, de groenste wijk van Dordrecht!

Deze nagenoeg vrijstaande woning is van origine gebouwd als woon-/ praktijkpand en heeft heel wat in huis en is daarom ook geliefd. Qua ontwerp is het een woning die in elke tijdgeest past; royaal, speels en tegelijkertijd heel robuust. In de grote, op het zuidwesten gesitueerde, achtertuin is het heerlijk vertoeven (tevens veel privacy) en aan de voorzijde van de woning kunnen maximaal 5 auto's geparkeerd worden. De indeling is zeer comfortabel te noemen.

In de basis is deze markante woning prima geschikt om kantoor of praktijk aan huis te houden, maar ook een groter gezin kan er heel gemakkelijk 'z'n draai vinden'. De rapportcijfers van de woning spreken tot de verbeelding; perceelgrootte 812 m², ca. 243 m² gebruiksoppervlakte, ca. 77 m² overige inpandige ruimte (souterrain) en ca. 12 m² gebouw gebonden buitenruimte (balkon).

Een riante entree heet u een warm welkom, deze hal is ook de verbinding tussen de tuingerichte woonkamer met keuken met hierboven de slaapkamers en de 'master bathroom' en de meer dan volwaardige zijvleugel met een goed doordachte split-level indeling. Het souterrain biedt o.a. de inpandige garage en diverse praktische bergruimten. Op split-level niveau treft u 3 slaap-/ kantoorkamers en een 2e badkamer/ doucheruimte aan. De slaapverdieping beschikt over een hele grote slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) met inloopkast, een 5e slaapkamer en een luxe 'master bathroom'.
De wijk Zuidhoven is een populaire woonwijk waar het zeer rustig en plezierig wonen is. Hier tref je een gevarieerd woningaanbod met bungalows, eengezinswoningen en appartementen in een groene woonomgeving. Door de centrale ligging is de binnenstad van Dordrecht snel te bereiken. Ook andere wijkvoorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen N3, A15, A16 vindt u in de nabijheid van de woning.


INDELING:
Begane grond
- Entree, ruime hal, meterkast, trap naar souterrain en naar de verdiepingen. Hal met marmervloer. Wanden met granol en structuur verf. ‘Gers’ zwart aluminium schuifdeur naar de woonkamer
- Toiletruimte. Vloertegels en geheel betegelde wanden. Duo block toilet en fontein. Radiator;
- Woonkamer met massief houten vloer, grote glazen pui met 2 schuifdeuren aan de tuinzijde. 2 Convectorputten een schoorsteenmantel met alles brander;
- Keuken met graniet aanrechtblad. Dubbele hoekopstelling. Boretti fornuis met vijf pits gaskookplaat en 2 compartimenten oven, afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast vaatwasmachine en onderbouw vrieskast.


Eerste verdieping / halve verdieping hoger
- Hal met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer;
- Slaapkamer I met 3 vaste kasten;
- Slaapkamer II;
- Slaapkamer III;
- Badkamer met douche en glazen douche scherm, wastafel en toilet (Sani-broyeur).


Tweede verdieping / halve verdieping hoger
- Hal. Door de grote glazen pui is dit een lichte ruimte;
- Vaste kast met wasmachine opstelling en wastafel. Dakvenster. De ruimte was voorheen in gebruik als badkamer;
- Slaapkamer IV. Grote slaapkamer met balkon en walk in closet. Airconditioning.
- Slaapkamer V
- Badkamer II. Deze is toegankelijk via de slaapkamer, Luxe betegeling, hoekbad, wastafel meubel met dubbele wastafel, douchecabine, handdoek radiator en verlaagd plafond met inbouwspots.


Souterrain (enkele treden naar beneden)
- Hal/ gang met gootsteenbak. Vier vaste kasten.
- Inpandige berging;
- Berging met ophanging van de Itho cv ketel;
- Berging met deur naar buiten;
- Garage met overheaddeur en verwarming.

Buitenshuis
- Aan de voorzijde de oprit met parkeergelegenheid voor enkele auto’s;
- Zijtuin;
- Achtertuin. Zeer riante tuin met veel privacy door de hoge begroeiing aan de rand van de tuin. Groot betegeld terras grenzende aan de woonkamer. Tuinberging van ca. 10 m².

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 4584, groot 812 m².

ALGEMEEN
- Markante en royale woning met oprit en groot onderhuis;
- Garage in onderhuis;
- Gevels zijn geïsoleerd in 2020;
- Geheel dubbel glas;
- Kozijnen van hout en kunststof;
- Dakbedekking ca. 10 jaar oud;
- Energielabel C geldig tot 29-08-2032

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 13 groepen, aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: wandafwerking met granol en structuurverf. Vloerafwerking met o.a. marmer plavuizen in de hal en massieve houten vloerdelen in de woonkamer en keuken.
- Eerste verdieping: wandafwerking met behang, granol of hout. Vloerafwerking met vloerbedekking.
- Tweede verdieping: wandafwerking met behang, granol. Vloerafwerking met vloerbedekking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Twee onder een kapwoning

  • Adres

   Campanula 7

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3317 HB

  • Status

   INGETROKKEN

  • Bouwjaar

   1969

  • Inhoud

   950 m3

  • Woonoppervlakte

   243 m2

  • Perceelgrootte

   812 m2

  • Zonligging

   Zuidwest

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Inpandig

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Campanula 7)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld