DORDRECHT
Brouwersdijk 343
€ 350.000kosten koper
Een prachtige jaren ’30 eindwoning aan de bekende Brouwersdijk met een voortuin en een zonnige achtertuin (zuiden). Deze verrassend ruime eengezinswoning heeft maar liefst 5 slaapkamers. De woning is voorzien van dakisolatie, na geïsoleerde spouwmuren, overal dubbel glas en 9 stuks zonnepanelen met als prachtig resultaat een beloning energielabel B!...
Een prachtige jaren ’30 eindwoning aan de bekende Brouwersdijk met een voortuin en een zonnige achtertuin (zuiden). Deze verrassend ruime eengezinswoning heeft maar liefst 5 slaapkamers. De woning is voorzien van dakisolatie, na geïsoleerde spouwmuren, overal dubbel glas en 9 stuks zonnepanelen met als prachtig resultaat een beloning energielabel B!

De woning heeft de karakteristieke jaren ’30 uitstraling met o.a. een sfeervolle erker en fraaie glas in lood ramen. Daarnaast heeft de woning doordat het tegen een dijklichaam aangebouwd is een groot praktisch ‘souterrain’/ onderhuis.

Aan de achterzijde is er zicht op de lager gelegen achtertuin (t.o.v. straatniveau aan de voorzijde). De royale woonkamer is een fijne verblijfsruimte. Er is een half open keuken met een deur naar de tuin via een trap. De keuken heeft een rechte opstelling met diverse onder- boven kasten en apparatuur.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een douche en een wandcloset. De 2e verdieping is extra GROOT door de 2 recent geplaatste kunststof dakkapellen, waardoor er 2 prima slaapkamers gerealiseerd zijn en een handige bergkamer. Op de overloop is de opstelplaats t.b.v. de wasmachine. Via een vlizotrap is de bevloerde bergvliering bereikbaar, handig voor het opbergen van uw spullen (naast natuurlijk het ‘souterrain’/ onderhuis).

De achtertuin is gelegen op het zuiden. De tuin is zowel via het souterrain te bereiken als via de keuken. De achtertuin (met zij-achterom) is deels bestraat en deels voorzien van kunstgras. Leuke borders met beplanting maken het geheel compleet. Achter in de tuin is er nog een ruime berging.

De Brouwersdijk is centraal gelegen, met de historische binnenstad van Dordrecht en het NS-station op 5 minuten fietsafstand. U leest het, deze woning heeft alle aspecten om als fijne thuisbasis te fungeren met ook nog eens directe uitvalswegen (N3 en A16) en de wijkwinkels in de nabijheid!

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, toilet en deur naar souterrain;
- Toilet, met deels betegelde wanden, wit-sanitair, wandcloset en fontein;
- Gezellige woonkamer met erker aan de voorzijde welke is voorzien van glas in lood;
- Half open keuken met een rechte opstelling met deels betegelde achterwand. Voorzien van een enkele rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten en de volgende inbouwapparatuur: rvs-afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en trap naar de 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, drie vaste kasten, deur naar het balkon;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde, deur naar het balkon;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;
- Badkamer, gelegen aan de achterzijde, wanden grotendeels betegeld, granitovloer, wastafelmeubel, inloopdouche en wandcloset.

Tweede verdieping
- Overloop met toegang tot 3 kamers en de bergvliering, opstelplaats t.b.v. de wasmachine;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde, voorzien van een kunststof dakkapel met rolluik, verwarming via infrarood paneel;
- Slaapkamer 5, gelegen aan de voorzijde, voorzien van een kunststof dakkapel met rolluik, verwarming via een infrarood paneel;
- Kamer 6/ bergkamer, gelegen aan de voorzijde, voorzien van Velux dakraam.

Souterrain (onderzijde balk ca. 1.87 m.)
Verdeeld in 3 ruimtes:
- Ruimte 1; Vanuit de gang naar beneden, wordt als voorraad-/opbergruimte gebruikt;
- Ruimte 2: Dit is de grootste ruimte, raam achtergevel, radiator, opstelplaats cv-combiketel (wordt deels als kantoor gebruikt);
- Ruimte 3: Dit is de kleinste ruimte, berging/fietsenhok, met deur naar de tuin.

Buitenshuis
- Voortuin is deels bestraat en voorzien van borders met beplanting.
- De achtertuin is gelegen op het zuiden, heeft een achterom, is omheind en aangelegd met een houten vlonderterras, bestrating, borders en kunstgras. Achter in de tuin is er nog een houten berging, waar u gemakkelijk al uw tuin benodigdheden kwijt kan.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 5945, groot 159 m².

ALGEMEEN
- Karakteristieke jaren ’30 eindwoning;
- Diverse ramen voorzien van mooi glas in lood (in dubbel glas);
- Groot souterrain/ onderhuis;
- 5 slaapkamers en een bergkamer;
- Zowel een kunststof dakkapel aan de voorzijde als aan de achterzijde (v.v. rolluiken);
- Slaapkamer achterzijde v.v screen (1e verdieping);
- Markiezen achtergevel begane grond;
- Dakisolatie, na geïsoleerde spouwmuren en geheel voorzien van dubbele beglazing (energielabel B);

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 8 groepen, 2 extra groepen voor de pv-panelen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Cv-combiketel (Nefit Proline NxT, ca. 2014);
- 2 infrarood panelen (2e verdieping);
- Zeer positief funderingsrapport beschikbaar;
- 9 zonnepanelen: 7 op het dak (2013) en 2 op de schuur (maart 2023).

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: Wandafwerking o.a. behang en schrootjes. Vloerafwerking met deels plavuizen en deels laminaat.
- Eerste verdieping: Wandafwerking met o.a. glasvliesbehang en behang. Vloerafwerking met laminaat.
- Tweede verdieping: Wandafweking met glasvlies en behang. Vloerafwerking met laminaat.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Eindwoning

  • Adres

   Brouwersdijk 343

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 GP

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1933

  • Inhoud

   400 m3

  • Woonoppervlakte

   113 m2

  • Perceelgrootte

   159 m2

  • Zonligging

   Zuid

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Brouwersdijk 343)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld