DORDRECHT
Baron van Boetzelaerlaan 60
€ 375.000kosten koper
Ooit heette de Baron van Boetzelaerlaan Krommedijk en aan deze vroeger o zo lommerrijke dijk bouwde men vroeger typische Dubbeldamse 2-1 kap woningen in een omgeving met een landelijk karakter. Vandaag de dag herinneren deze superleuke woningen met hun diepe tuinen aan de tijden van weleer. ...
Ooit heette de Baron van Boetzelaerlaan Krommedijk en aan deze vroeger o zo lommerrijke dijk bouwde men vroeger typische Dubbeldamse 2-1 kap woningen in een omgeving met een landelijk karakter. Vandaag de dag herinneren deze superleuke woningen met hun diepe tuinen aan de tijden van weleer.

Uiteraard zijn deze woningen in de loop der tijd aangepast aan de eisen van de diverse bewoners, zo is nr. 60 uitgebouwd aan zowel de achterzijde als aan de zijkant. Is er dit jaar het pannendak vernieuwd en geïsoleerd en zijn in een recent verleden de spouwmuren na-geïsoleerd, is er isolerende beglazing aangebracht en zijn de installaties van de nutsvoorzieningen (g/w/e) gemoderniseerd.

Ook het interieur en afwerking is erg verzorgd, zo zijn het toilet en de badkamer modern qua sanitair en tegelwerk en is de keuken ook hedendaags met diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond treft u naast de woonkamer o.a. aan een toilet, de keuken, een was-/ stookruimte en de badkamer. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, elk met een dakkapel en de via een vaste trap bereikbare zolder, is een ruimte die u zelf nader kunt invullen (slaapkamer, werkkamer of berging).

De Baron van Boetzelaerlaan is een lange laan die loopt van de Rechte Zandweg naar de Noordhoevelaan en ligt tussen de Haaswijkweg West en de Nijhofflaan. Deze laan wordt gekenmerkt door een leuke diversiteit aan woningtypen en bouwstijlen. Het bekende (winkel) Damplein ligt op loopafstand, de op - en afritten van de randweg N3 zijn nabij en het mooie poldergebied wat Dordrecht rijk is, evenals de Nieuwe Dordtse Biesbosch, liggen ‘om de hoek’.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, toilet, toogopening met doorloop naar de woonkamer, toegang tot de keuken en de trap naar de 1e verdieping;
- Modern toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, toilet en hoekfontein;
- Sfeervolle woonkamer met zijraam. In deze ruimte bevond zich oorspronkelijk een rookkanaal, maar deze is verwijderd;
- Keuken in de aanbouw met een tuindeur en een deur naar de achterliggende was-/ stookruimte, de keukeninrichting is in L-vorm opgesteld met o.a. een composiet werkblad, een enkele rvs spoelbak, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: rvs afzuigkap, 5-pits gaskookplaat incl. wok brander, een oven, een magnetron, een vaatwasser en een koel-/ vriescombinatie als aparte wandopstelling;
- Was-/ stookruimte met gedeeltelijke betegelde wanden, plavuizen vloer, opstelplaats cv-combiketel, opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de droger. Open doorgang naar de badkamer;
- Moderne badkamer met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafelmeubel en een inloopdouche.


Eerste verdieping
- Overloop in L-vorm, zijraam, trap naar zolder;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde met hardhouten dakkapel, een zijraam en een schuifdeurkast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde met hardhouten dakkapel.

Zolder
- Open ruimte met grenenhouten dakvenster. Stahoogte ca. 1.90 m.

Buitenshuis
- Voortuin: ca. 4.69 x 6.16 m., gesitueerd op het noorden. Aangelegd met 2 lei linden en grind in combinatie met een sierhekwerk.
- Zijtuin: oploop naar de voordeur.
- Achtertuin: ca. 19.50 x 6.16 m., gesitueerd op het zuiden. Omheind, met achterom. Aangelegd met o.a. sierbestrating (met riolering), een kunststof vlonder voor het houten tuinhuis, borders en o.a. fruitbomen. Buitenkraan aanwezig, evenals stroompunten. T.p.v. de achtergevel is nog een polycarbonaat overkapping aangebracht.
- Schuur 1: houten tuinhuis met dubbele deur, v.v. elektra.
- Schuur 2: betonnen berging met betontegelvloer en stalen damwandprofiel dak beplating.

KADASTER
Gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 3608, groot 255 m².

ALGEMEEN
- Gefundeerd op ‘staal’ (niet onderheid met een houten paalfundering);
- Uitbouw achterzijde en zijkant gerealiseerd in ca. 1995;
- Gas-, water- en elektrische installatie vernieuwd in ca. 1995;
- Nieuw en geïsoleerd pannendak (2022);
- Dakisolatie;
- Na-geïsoleerde spouwmuren;
- Geheel v.v. isolerende beglazing;
- Energielabel D.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen en een aardlekschakelaar (3-fase groep is buiten gebruik);
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel met radiatoren (merk Remeha, ca. 2019);
- Vloerverwarming (2 groepen) t.b.v. de aanbouw (keuken, was-/ stookruimte en de badkamer, in deze laatste is ook een radiator aanwezig);
- Airconditioning (Daikin) t.p.v. de woonkamer;
- Kozijnen zijgevel v.v. rolluiken (elektrisch);
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte en gesausde wanden. Plavuizen en laminaat vloerafwerking.
- Eerste verdieping: structuurverf wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wanden. PVC vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Twee onder een kapwoning

  • Adres

   Baron van Boetzelaerlaan 60

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 CM

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1935

  • Inhoud

   337 m3

  • Woonoppervlakte

   88 m2

  • Perceelgrootte

   255 m2

  • Zonligging

   Zuid

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   D

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Baron van Boetzelaerlaan 60)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld