DORDRECHT
Baron van Boetzelaerlaan 1
€ 375.000kosten koper
UNIEK! Dat is deze 2-1 kap ‘dijkwoning’ in de rustige en geliefde wijk Dubbeldam zeker! ...
UNIEK! Dat is deze 2-1 kap ‘dijkwoning’ in de rustige en geliefde wijk Dubbeldam zeker!

Als ‘een vorst’ kijkt u uit over de directe woonomgeving, want u woont als het ware op een ‘terp’ met weliswaar een onderhuis. Oude Dubbeldammers kennen dit oud stukje Dubbeldam als de Koeiendijk.

Een buitengewoon aantrekkelijk woning met een sfeervolle woonkamer, een gezellige eetkeuken, een verrassend onderhuis met badkamer, in totaal 5 kamers (waarvan 3 slaapkamers) en een grote zij tuin met hier achter heel verrassend een betegelde plaats waar u achter een dubbel hekwerk met gemak 2 auto’s kan stallen op eigen grond.

Eind jaren-80 is deze woning (voorheen een woon-/ winkelpand) geheel gestript en ambachtelijk gerenoveerd, waarbij o.a. het dak van de woning is opgetrokken.

De woning is te betreden via een trapje aan de voorzijde van waar u de hal binnenstapt waar zich tevens het toilet bevindt. De begane grond beschikt over een sfeervolle woonkamer met een openhaard. Zowel aan de voor als achterzijde bevinden zich raamkozijnen waardoor de lichtinval optimaal is. De in 2015 geplaatste keuken is goed onderhouden en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Via de keuken is er toegang tot het onderhuis. Hier bevindt zich een kamer, de badkamer en een fijne inpandige berging. De sta-hoogte in het onderhuis is gemiddeld 1.80 m.

De trap in de woonkamer leidt u naar de 1e verdieping. Hier treft u in de basis 3 slaapkamers aan, maar in de huidige situatie is de hoofdslaapkamer opgedeeld in 2 slaapkamers waardoor er thans sprake is van 4 slaapkamers.

De woning beschikt over een voor (talud)-, zij- en achtertuin. De zij tuin is gelegen op zowel het oosten als het zuiden. De tuin is speels van opzet door de verschillende hoogtes die in de tuin aanwezig zijn. Het royale betegelde terras schuin aan de voorzijde is het centrale punt van de tuin met een schattig tuinhuisje welke is voorzien van elektra. Verder is de tuin aangelegd met o.a. grind, beplanting en tegels.

Deze superleuke woning is centraal gelegen dichtbij winkelhart Damplein. Verder zijn wijkvoorzieningen als openbaar vervoer, (basis)scholen, sportfaciliteiten e.d. binnen handbereik. De op en afritten van de N3 (aansluiting A15 en A16) zijn nabij gelegen. Het Dordtse poldergebied en de Nieuwe Dordtse Biesbosch liggen ‘om de hoek’.

Ziet u zichzelf hier al wonen? Maak dan snel een afspraak en wij laten u graag deze woning zien!

INDELING:
Begane grond
- Toegang tot de woning via een trapje aan de voorzijde van de woning.
Entree, hal, toilet;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, toilet, fontein en een radiator;
- Woonkamer met fijn uitzicht en veel lichtinval. De raam (roede) verdelingen en de openhaard zorgen voor veel sfeer. In de woonkamer bevindt zich ook de trap naar de slaapverdieping.
- Dichte keuken met inrichting in hoekopstelling met een gedeeltelijk betegelde achterwand, een enkele rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten en laden. Apparatuur: een vlakscherm afzuigkap, een 4-pits inductie kookplaat, een vaatwasser (45 cm), een koelkast en een combi oven. Vanuit de keuken is er een trap naar het onderhuis (hier is ook de opstelplaats van de cv-combiketel) en er is een deur naar de voor(talud). De verdeelinrichting elektra is netjes verwerkt in een staande keukenkast.

Onderhuis
- Gang/ loopruimte met opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger, toegang tot een kamer, de badkamer en een inpandige berging;
- Kamer, gelegen aan de achterzijde, sta hoogte van ± 1.75 m., een plavuizen vloer met elektrische vloerverwarming, een vaste grenenhouten wandkast;
- Badkamer, inpandig gelegen, met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafel, een inloopdouche (verdiept t.b.v. voldoende sta-hoogte) en een handdoek radiator.
- Inpandige berging met een dubbele deur, een betonnen vloer en een balken plafond, voorzien van elektra.

1e verdieping
- Overloop met opbergruimte (schuifdeurkast) en toegang tot 3 (thans 4) slaapkamers;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met 3 inbouwkasten;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde v.v. een dakkapel;

Buiten
- Voortuin (talud), gelegen op het zuiden. De tuin is aangelegd met sierbestrating en beplanting, mede door het hoogteverschil is er een leuk speels effect;
- Zij-tuin, gelegen op het oosten (en zuiden) en omheind. Royaal terras met sierbestrating. Chalet-model tuinhuis v.v. elektra.
- Plaats, een lekkere betegelde ruimte waar met gemak 2 auto’s geparkeerd kunnen worden. Fraaie toegangspoort (inrij-breedte ca. 2.05 m.). Leuk detail! Er bevindt zich hier een origineel aardappelhok.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie A, nummer 8181, groot 179 m²

ALGEMEEN
- Gemetselde fundering;
- Traditionele bouw i.c.m. houtskeletbouw;
- Oud Hollandse dakpannen;
- Hardhouten kozijnen (beglazing ca. 15 jaar oud);
- Betonvloer t.p.v. onderhuis en entreehal;
- muurisolatie, isolerende beglazing;
- Energielabel E.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen + een 2-fase groep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit Topline compact 2011);

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gedeeltelijk gestuukt en gedeeltelijk behang wandafwerking. Eikenhouten parketvloer, plavuizen/ tegels in de entreehal en een vinylvloer in de keuken.
- Onderhuis: gestuukte wandafwerking. Plavuizen vloerafwerking. In de inpandige berging een kale betonnen vloer.
- 1e verdieping: gedeeltelijk spachtelputz en gedeeltelijk behang wandafwerking. De overloop heeft een laminaatvloer en in de slaapvertrekken hebben naast laminaat ook gebeitste grenenhouten vloerdelen.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Twee onder een kapwoning

  • Adres

   Baron van Boetzelaerlaan 1

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 CK

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1900

  • Inhoud

   375 m3

  • Woonoppervlakte

   85 m2

  • Perceelgrootte

   179 m2

  • Zonligging

   Oost

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   E

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Baron van Boetzelaerlaan 1)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld