DORDRECHT
Balsa 27
€ 475.000kosten koper
‘Om door een ringetje te halen’…. Wat een super verzorgde woning is dit! En al die extra’s. Deze woning, type 2-1 kap geschakeld, is echt instapklaar!...
‘Om door een ringetje te halen’…. Wat een super verzorgde woning is dit! En al die extra’s. Deze woning, type 2-1 kap geschakeld, is echt instapklaar!

Verrassende woning met aan de voorzijde 2 bouwlagen in het zicht en aan de achterzijde 3 bouwlagen, waardoor vanuit de bouw een spectaculaire indeling is gecreëerd met maar liefst ca. 138 m² inclusief de vide aan gebruiksoppervlakte. Van dit woningtype is deze woning de grote variant met een aangebouwde stenen garage met hieronder op waterniveau de extra grote woonkamer. Deze woonkamer is desgewenst nog op te splitsen in 2 gedeelten om bijvoorbeeld een werkkamer of een speelkamer te realiseren.

Deze woning biedt u op begane grond niveau o.a. een heerlijke woonkeuken met een zeer luxe keukeninrichting met Siemens studioLine apparatuur. De speelse vide verbindt de woonkeuken met de op waterniveau gelegen woonkamer, van waar u het in 2022 keramische tegels gelegd zonneterras opstapt (ca. 27 m², gesitueerd op het westen).

Op de slaapverdieping bevinden zich 3 prima slaapkamers, een stook en een waskast, een moderne/ luxe badkamer met o.a. een dubbel wastafelmeubel en een verkwikkende inloopdouche.

Er zijn 2 separate toiletten die ook luxe zijn uitgevoerd in dezelfde moderne stijl als de badkamer. Als extra’s biedt deze woning u o.a.: 15 stuks zonnepanelen (2019), zonnescreens, een rolluik en 2 zonneschermen. In 2016 is de woning grondig verbouwd met toepassing van goede materialen en nadien zijn er ook nog de nodige aanpassingen doorgevoerd om de woning op het huidige niveau te brengen, instapklaar dus!

Voor de deur kunt u 2 tot 3 auto’s op eigen grond kwijt, da’s erg prettig. De garage is v.v. een elektrisch bedienbare (met afstandsbediening) geïsoleerde sectional deur.

Alle wijkvoorzieningen bevinden zich binnen handbereik en ook de natuur is niet ver weg. Via de Wantijdijk zijn de Merwelanden, het poldergebied en de Nieuwe Dordtse Biesbosch bereikbaar.


INDELING:
Begane grond
- Entree, gang met glasdeur, meterkast, toilet, trap naar de slaapverdieping i.c.m. een trapkast;
- Modern/ luxe toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset en een fontein;
- Heerlijke woonkeuken met vide (wauw effect door doorlopende glaspui) en trap naar de woonkamer op waterniveau. Hele mooie keukeninrichting in u-opstelling in chique lichtgrijze kleurstelling, werkblad met achterwandbetegeling, een enkele rvs spoelbak, een Quooker kraan met gekookt en warm water (7 liter), diverse onder en bovenkasten, laden, app. (Siemens, exclusieve studioLine apparatuur): rvs afzuigunit, 90 cm brede inductiekookplaat, zonevrij, een vaatwasser, een bak-/ heteluchtoven, een combimagnetron met een ovenfunctie en een koel-/ vriescombinatie.

Woonkamer op waterniveau
- Extra grote woonkamer met vide, aluminium schuifpui naar waterterras, een trapkast, 1 grote design radiator en een gashaard;
- Waterterras (ca. 27 m²), gesitueerd op het westen. Aangelegd met keramische tegels (2022). Buitenkraan aanwezig.

Slaapverdieping
- Overloop, stookkast, toilet en een waskast;
- Stookkast met hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem uit 2023 en opstelplaats cv-combiketel;
- Modern/ luxe toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset en een fontein;
- Waskast met opstelplaats wasmachine en wasdroger (aparte groep in de meterkast), waterkraan (warm en koud), omvormer zonnepanelen;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, moderne wandkast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde;
- Moderne/ luxe badkamer met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, zwart sanitair, een wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegelcombinatie (verwarmd en met te dimmen verlichting), een comfortabele inloopdouche met hardglazenscherm, een thermostaatkraan en een drainafvoer, een designradiator. Twee kleine raamkozijnen met ventilatieroosters. De badkamer is vernieuwd in 2023 (m.u.v. de wand en vloertegels en het hardglazen douchescherm, deze zijn uit 2016).

Buitenshuis
- Voortuin: gesitueerd op het oosten en aangelegd met sierbestrating. Parkeergelegenheid voor 2 tot 3 auto’s op eigen grond. Buitenkraan aanwezig.
- Aangebouwde gemetselde garage met op afstand elektrisch bedienbare en geïsoleerde sectional deur (Hörmann, 2022). Horizontaal kozijn in achtergevel. Epoxy vloerafwerking. V.v. elektra en LED verlichting.
- Waterterras (ca. 27 m²), gesitueerd op het westen. Buitenkraan aanwezig.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 5937, groot 141 m².

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd;
- Energielabel A;
- Kunststof dakbedekking;
- Houten kozijnen, m.u.v. de aluminium schuifpui in de woonkamer;
- Buitenschilderwerk 2021 (incl. sauswerk gevelpleisterwerk);
- Nieuwe binnendeuren;
- Begane grond en slaapverdieping v.v. screens t.p.v. de achtergevel;
- T.p.v. de woonkamer 2 stuks zonneschermen;
- T.p.v. de hoofdslaapkamer is een rolluik gemonteerd.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting elektra bestaat uit 10 groepen (incl. PV groep), een kookgroep, een laadgroep t.b.v. de wallbox, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel van Remeha, type Avanta (productiejaar 2011);
- 15 stuks zonnepanelen (2019, omvormer Solar Edge), maximale capaciteit 4.500 kWh per jaar;
- Autolader 11 kw wallbox;
- Centraal mechanisch ventilatiesysteem uit 2023 (alle vertrekken in de woning);
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: glad gestucte en gesausde wanden en luxe behang om de uitstraling te completeren. Quick Step laminaatvloer met harde toplaag.
- Waterniveau: glad gestucte en gesausde wanden. Quick Step laminaatvloer met harde toplaag.
- Slaapverdieping: gestucte en gesausde wanden en behang. Laminaatvloer.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen met de plattegronden!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Geschakelde twee onder een kapwoning

  • Adres

   Balsa 27

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 ND

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1998

  • Inhoud

   410 m3

  • Woonoppervlakte

   138 m2

  • Perceelgrootte

   141 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Aangebouwd steen, Parkeerplaats

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Balsa 27)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld