DORDRECHT
Bakema-erf 330
€ 325.000kosten koper
Prachtige en instapklare eengezinswoning met eigen parkeerplaats direct voor je eigen deur. Achtertuin gesitueerd op het westen met terras direct aan het water gelegen. Dit alles gelegen op een centrale locatie binnen deze fijne woonwijk. ...
Prachtige en instapklare eengezinswoning met eigen parkeerplaats direct voor je eigen deur. Achtertuin gesitueerd op het westen met terras direct aan het water gelegen. Dit alles gelegen op een centrale locatie binnen deze fijne woonwijk.

Het woonhuis wordt keurig bewoond en goed onderhouden. De woonkamer is tuingericht en dat is met zo’n locatie absoluut begrijpelijk. Aan de voorzijde bevindt zich de hoekkeuken. Deze is mogelijk aan vervanging toe en kan je meteen naar eigen smaak aanpassen. Daarentegen is de badkamer geheel gemoderniseerd en voorzien van zwarte vloertegels en witte wandtegels gecombineerd met zwarte langwerpige tegels. Er is een douchecabine, wastafelmeubel, hoge badkamerkast en wandcloset alsmede handdoekradiator aanwezig. Verder zijn er op de eerste verdieping 2 (oorspronkelijk 3) slaapkamers aanwezig. Daarnaast is er nog een grote open zolderruimte. Indien gewenst maak je hier vrij eenvoudig nog een slaapkamer.

De tuin is een belangrijke toevoeging aan het woongenot van deze mooie tussenwoning. Door de ligging op het westen is zon verzekerd. Tel je daarbij op dat de tuin is gelegen aan het water dan kan je zeer zeker spreken van een pluspunt. De tuin is grotendeels bestraat met betontegels met grindgranulaat. Het talud is beplant en via het trappetje ga je naar het terras aan het water.

De ligging staat garant voor veel woonplezier en ligt nabij winkelcentrum Bieshof, basisscholen, NS station, uitvalswegen en niet ver van het polderlandschap bij de Bildersteeg, het Bilderbos en de Wantijdijk.

Wilt u plezierig wonen in een heerlijk woonhuis én dichtbij alle voorzieningen? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak met ons kantoor!

INDELING:
Begane grond
- Entree en hal van de woning;
- Gedeeltelijk betegelde toiletruimte. Duo block toilet en handwas fonteintje. Verlaagd plafond;
- Meterkast;
- Tuingerichte woonkamer met trapkast en deur naar de tuin aan de achterzijde;
- Open keuken gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken betreft een Bruynzeel hoekopstelling voorzien van koelkast, oven, 4- pits gaskookplaat en afzuigkap.


Eerste verdieping
- Overloop;
- Kleine kamer achterzijde. Wanden met behang. Dakraam. Bergruimte achter knieschot. Schuifkasten wand;
- Grote samen gevoegde slaapkamer. Wanden met behang. Achterzijde dakraam. Voorzijde houten kozijn;
- Moderne badkamer. Vloertegels en wandtegels van groot formaat. Douche- cabine met douchebak en plexiglas schuifdeuren. Thermostaat kraan. Wand closet. Hoge badkamer kast. Wastafel meubel.


Tweede verdieping
- Grote open zolderruimte. Vloerbedekking. Dakvenster. Cv ketel van Remeha type Tzerra. Bergruimte achter knieschotten.


Buitenshuis
- Voorzijde met berging en eigen parkeerplaats;
- Achterzijde gelegen aan het water. De tuin is betegeld met betontegels; Handbediende uitval scherm. Terras aan het water met grind. Aan weerszijden groenborders.


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 2449, groot 129 m².

ALGEMEEN
- Prettige woning op rustige locatie en toch dichtbij alle wijkvoorzieningen;
- Houtskeletbouw voorzien van vloer-, gevel- en dakisolatie;
- Houten kozijnen met dubbel glas m.u.v. 1 uitklapraam en de voordeur;
- Prachtige ligging met tuin direct aan het water;
- Parkeerplaats aan de voorzijde op eigen terrein.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen, aardlekschakelaars;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel Remeha Tzerra;
- Centraal mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: Wandafwerking hal met spachtelputz en woonkamer plus keuken met granol. Vloerafwerking met laminaat;
- Eerste verdieping: Wandafwerking hal met spachtelputz en woonkamer plus keuken met granol. Vloerafwerking met laminaat;
- Tweede verdieping: Vloerafwerking met vloerbedekking.Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Bakema-erf 330

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 JH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1990

  • Inhoud

   325 m3

  • Woonoppervlakte

   79 m2

  • Perceelgrootte

   129 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Bakema-erf 330)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld