DORDRECHT
Bakema-erf 163
€ 730.000kosten koper
Deze fraaie vrijstaande villa in de wijk Stadspolders (deelgebied Vissershoek) is tijdens de bouw vergroot, en dat merkt u al snel bij binnenkomst. De woning is de grootste van dit type in het Bakema-erf. En dat geeft een rijk gevoel, want de plattegrond van de begane grond is ruimtelijk en comfortabel, evenals de 1e verdieping met 4 slaapkamers en een badkamer. Praktisch is zeker ook de grote bergzolder op stahoogte. Tevens is de perceelgrootte met 429 m² royaal te noemen. De woning is verder...
Deze fraaie vrijstaande villa in de wijk Stadspolders (deelgebied Vissershoek) is tijdens de bouw vergroot, en dat merkt u al snel bij binnenkomst. De woning is de grootste van dit type in het Bakema-erf. En dat geeft een rijk gevoel, want de plattegrond van de begane grond is ruimtelijk en comfortabel, evenals de 1e verdieping met 4 slaapkamers en een badkamer. Praktisch is zeker ook de grote bergzolder op stahoogte. Tevens is de perceelgrootte met 429 m² royaal te noemen. De woning is verder solide gebouwd en gemakkelijk in onderhoud.

De woonbeleving wordt compleet met de tuin rondom en de inpandige garage met 2 parkeerplaatsen op de oprit. De achtertuin is gesitueerd op het noorden, maar gezien de opzet en de grootte is er altijd een zon en schaduwplek.

Eye-catcher is de fantastische woonkamer, die vanuit de entreehal via een dubbele deur toegankelijk is, met half ronde tuinerker, openslaande tuindeuren en een zandstenen schouw met gashaard. De half open keuken is voorzien van een zeer hoogwaardige inrichting met massieve paneelfronten en diverse apparatuur. Achter de keuken ligt de bijkeuken (met tuindeur) en via deze ruimte steekt u zo door naar de garage, die beschikt over een bergzolder.

Op de 1e verdieping bevinden zich 4 prima slaapkamers (waarvan 1 met dakkapel) en een prettige badkamer met o.a. een dakkapel, een duo-hoek bad en een douchecabine. En de praktische bergzolder is bij uitstek geschikt om spullen op te slaan.

Kortom een hele fijne woonplek waar het rustig wonen is, en waar alle wijkvoorzieningen op loopafstand zijn (NS-station Stadspolders, winkelcentrum Bieshof, scholen e.d.) en de natuur dichtbij is (via de Wantijdijk bent u zo in het rijke poldergebied van Dordrecht en de Nieuwe Dordtse Biesbosch).


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, garderobe, trap naar de 1e verdieping, toilet;
- Toilet met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair en een fontein;
- Woonkamer met openslaande glasdeuren, een zandstenen schouw met gashaard, een halfronde serre en openslaande tuindeuren;
- Half open keuken met solide/ hoogwaardige inrichting in hoekopstelling met massief houten blad, massief houten paneelfronten, een betegelde achterwand, een dubbele keramische spoelbak, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: een afzuigunit, 4-pits inductiekookplaat, een vaatwasser, koel-/ vriescombinatie en een combi-oven;
- Bijkeuken met plavuizen vloer, werkblad met hieronder opstelplaats t.b.v. een wasmachine en een wasdroger. Deur naar de tuin en een deur naar de garage.
- Inpandige garage met elektronisch bedienbare sectional deur, een deur naar de tuin, v.v. elektra, een cv-radiator, watertappunt en een bergzolder.

Eerste verdieping
- Overloop met vlizotrap naar de bergzolder, stookruimte;
- Stookruimte met opstelplaats cv-combiketel;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met deur naar balkon (boven halfronde tuinerker), airconditioning;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, airconditioning;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde (thans in gebruik als werkkamer);
- Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde, dakkapel, schuifdeurkast en een hoekkast (thans in gebruik als kleedruimte);
- Badkamer, gelegen aan de zijkant, dakkapel, geheel betegelde wanden, diagonaal gelegde plavuizen vloer, wit sanitair, 2 wastafels op zuil, duo-hoek bad, douchecabine en een toilet.

Zolder
- Fijne bevloerde bergzolder op stahoogte in het midden
(nokhoogte ca. 1.95 m.). Bij uitstek geschikt voor het opslaan van spullen.

Buitenshuis
- Voortuin: ca. 7.00 x 13.50 m., gesitueerd op het noorden. Aangelegd met bestrating en een border.
- Zijtuin rechts: ca. 12.50 x 2.00 m., gesitueerd op het oosten.
- Zijtuin links: ca. 11.00 x 2.00 m., gesitueerd op het westen.
- Achtertuin: ca. 13.50 x 13.50 m., gesitueerd op het noorden. Geheel v.v. een groene haag omheining en een achterom. Aangelegd met sierbestrating, borders, gras, een pergola (met in de zomer een prachtige blauwe regen), een terrasgedeelte en een houten tuinberging (met elektra). Luxe tuinverlichting aanwezig.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 2393, groot 429 m².

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Energielabel C, geldig tot 18-12-2030;
- Betonnen dakpannen;
- Houten kozijnen;
- Betonnen vloeren;
- Gevelverlichting rondom;
- Elektronisch bedienbaar zonnescherm (achtergevel);
- 2 stuks elektronisch bedienbare heaters (achtergevel).

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 10 groepen, een 2-fase groep, een extra groep, een aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas, ca. 2013);
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Airconditioning in de 2 slaapkamers aan de achterzijde op de 1e verdieping (Mitsubishi, 2020);
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz en behang wandafwerking. Hardhouten parketvloer en plavuizen als vloerafwerking
- Eerste verdieping: spachtelputz en behang wandafwerking. Laminaat en vloerbedekking als wandafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Vrijstaande woning

  • Adres

   Bakema-erf 163

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 JC

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1990

  • Inhoud

   700 m3

  • Woonoppervlakte

   174 m2

  • Perceelgrootte

   429 m2

  • Zonligging

   Noord

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Inpandig

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Bakema-erf 163)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld