DORDRECHT
Azobe 165
€ 515.000kosten koper
Zorgeloos en comfortabel wonen in een royale geschakelde woning met oprit voor 2/3 auto’s, carport en een inpandige garage, centraal gelegen in de geliefde woonwijk Oudelandshoek!...
Zorgeloos en comfortabel wonen in een royale geschakelde woning met oprit voor 2/3 auto’s, carport en een inpandige garage, centraal gelegen in de geliefde woonwijk Oudelandshoek!

Kenmerkend voor dit type woning is de forse woonoppervlakte verdeeld over twee woonlagen
(ca. 138 m² excl. garage ca. 20 m²) waarmee de ruimte in zijn totaliteit vergelijkbaar is met concurrerend aanbod dat beschikt over drie verdiepingen.

Een eye-catcher is zondermeer de verrassend ruime woonkamer (met een breedte van maar liefst ca. 8.40 / 9.60) in combinatie met een moderne open keuken v.v. inbouwapparatuur. Daarnaast zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig op de verdieping. Optioneel is er op eenvoudige wijze een 4e slaapkamer te creëren.

In de tuin is het genieten geblazen pur sang! Deze is mooi aangelegd met o.a. terrassen, fruitboompjes en een fraaie houten lounge overkapping. Deze laatste is afsluitbaar en uitgerust met een heater, stroompunten en verlichting. Wij zien onszelf hier al zitten. U ook?

Verder voorziet de woning in leuke ‘extra’s’ zoals overwegende kunststof kozijnen incl. draai-/kiepramen en horren, rolluiken en zonwering, 15 stuks zonnepanelen, een jonge HR cv-combiketel, een vernieuwd toilet, badkamerrenovatie en een mooie kwaliteitslaminaatvloer op de begane grond incl. vloerverwarming.

Prima locatie nabij winkelcentrum Bieshof, NS station Stadspolders en sportvoorzieningen. In de directe omgeving bevinden zich basisscholen, een kinderopvang en een speelveld voor kinderen. Voor een heerlijke wandeling langs het water en groen loopt u de straat uit en zo de Wantijdijk op!

U leest het, dit betreft een zeer complete woning waar het woongenot als groot ervaren wordt!

OMSCHRIJVING
Begane grond
- Entree/hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang;
- Modern toilet (ca. 2020) met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en een fonteintje;
- Riante, tuingerichte woonkamer met grote kunststof schuifpui, sfeervolle schouw en een trapkast;
- Open keuken gelegen aan de voorzijde, met moderne kunststof inrichting in hoekopstelling, houtlook fronten, hardstenen werkblad, 1,5 rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten, laden, apothekerskast, “Le Mans” hoekkast en inbouwapparatuur: vlakscherm afzuigunit,4 pits inductiekookplaat, oven, magnetron en koelkast.
- Inpandige, verwarmde garage voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur, separate loopdeur, werkblok en de omvormer van de zonnepanelen.

Verdieping
- Ruime overloop met zijraam;
- Slaapkamer 1 gelegen aan voorzijde, met schuifkastenwand;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde, met schuifkastenwand;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, met vaste kast en leuke bedombouw;
- Praktisch was-/stookruimte met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, hangplaats box mechanische ventilatie, opstelplaats cv-combiketel, wasmachine en wasdroger;
- Badkamer met geheel betegelde wanden, tegelvloer, hangcloset, inloopdouche, wastafelmeubel, maatwerk inbouwkastmeubel, designradiator. Badkamer renovatie ca. 2021.


BUITENSHUIS
- Voortuin: afm. ca. 6.00 x 13.00 m., gesitueerd op het noordwesten, met border en carport. De voortuin is ingericht als parkeergelegenheid voor 2 auto’s. Door de breedte van deze woning kunnen er totaal drie auto's op eigen terrein worden geparkeerd mits de border wordt bestraat.
- Achtertuin: afm. ca. 12.00 x 8.40/ 5.14 m., gesitueerd op het zuidoosten. De tuin is aangelegd met 2 terrassen, sierbestrating, houten vlonderdelen, fruitboompjes, een druif, een grindpad, een plantenborder en een stroompunt. Geheel omheind met houten schuttingdelen.
- Houten lounge overkapping (september 2021) van ca. 18 m², afgewerkt met mooie rabatdelen en v.v. stroompunten, heater en verlichting. Bij wat minder mooi weer kan de overkapping worden afgesloten, ideaal!


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 5569, groot 259 m².

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd;
- Kunststof kozijnen incl. draai-/kiepramen en horren (behoudens loopdeur garage en zijkozijn overloop verdieping);
- Betonnen vloeren;
- Alle kamer zijn v.v. rolluiken;
- Buitenzonwering t.p.v. woonkamer (achterzijde)

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting elektra bestaat uit 7 groepen, een aardlekschakelaar en een 2-fase groep incl. aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een cv-combiketel van het merk Remeha Avanta, productiejaar 2019;
- De begane grondverdieping is voorzien van 3-groeps vloerverwarming (bijverwarming);
- 15 stuks zonnepanelen i.c.m. StecaGrid omvormer;
- Centraal mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: granol wandafwerking. Mooie Quickstep laminaatvloer
- Verdieping: behang wandafwerking. Doorlopende laminaatvloer.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Geschakelde woning

  • Adres

   Azobe 165

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 NC

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1996

  • Inhoud

   475 m3

  • Woonoppervlakte

   138 m2

  • Perceelgrootte

   259 m2

  • Zonligging

   Zuidoost

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Inpandig

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Azobe 165)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld