DORDRECHT
Anna Paulownastraat 1a
€ 215.000kosten koper
Wat een verrassend leuke (eind) woning is dit! Jazeker hij dient gemoderniseerd te worden, maar dit is tegelijkertijd een uitgelezen kans om deze karakteristieke woning naar uw eigen inzicht en smaak aan te passen....
Wat een verrassend leuke (eind) woning is dit! Jazeker hij dient gemoderniseerd te worden, maar dit is tegelijkertijd een uitgelezen kans om deze karakteristieke woning naar uw eigen inzicht en smaak aan te passen.

Wat fijn is, is dat de woning beschikt over een grote voortuin en een zijtuin, dit geeft u een gevoel van vrijheid. Deze jaren-20 erkerwoning heeft een royale woonkamer met speels niveauverschil, een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en 2 zogenaamde op-kamers op de (1e )verdieping.

Voor de grote schuur in de zijtuin is er zelfs een oprit om uw auto op eigen grond te parkeren.

Vanwege de hoekligging, is er volop lichtinval in de woonkamer. Verder bevindt zich op de begane grond, naast de slaapkamer en de badkamer, een dichte keuken, een separaat toilet en is er toegang tot de kelder.

Op de verdieping is er een ruime overloop met 3 inbouwkasten, een kleine slaapkamer met 2 inbouwkasten en een 3e slaapkamer.

De voor- en zijtuin behoren tot de benedenwoning. De voortuin is gelegen op het zuidoosten en de zijtuin op het zuidwesten.

Deze beneden (eind)woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Krispijn aan het Emmaplein op loop-/fietsafstand van het NS-station Dordrecht Centraal, het Weizigtpark en de gezellige Dordtse binnenstad. Wijkvoorzieningen als winkels, scholen, maatschappelijke en religieuze voorzieningen e.d. bevinden zich in nabijheid.

Bent u dus op zoek naar een leuke woning met veel potentie en wilt u de handen uit de mouwen steken dan is deze woning een meer dan prima optie.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal in T-vorm, toilet, meterkast/kelder, toegang tot de keuken, woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer, trap naar 1e verdieping i.c.m. een trapkast;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, wit en beige sanitair, toilet en fontein;
- Dichte keuken in 2 secties met rechte keukenblok in lichte kleurstelling met dubbele rvs spoelbak, betegelde achterwand, diverse onder- bovenkasten en laden. Apparatuur: afzuigkap, 4-pits keramische kookplaat, separate koel-/ vriescombinatie (2022), een separate oven en de opstelplaats t.b.v. wasmachine en wasdroger. Tuindeur;
- Royale woonkamer met een erker met openslaande deuren naar de voortuin. Het verdiepte gedeelte van de woonkamer beschikt over een aansluiting t.b.v. een gaskachel;
- Badkamer, inpandig, met gedeeltelijk betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafel en een douchecabine;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de zijkant (achter de keuken).

Verdieping
- Overloop, met 3 inbouwkasten. Toegang tot de 2 slaapkamers;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de zijkant;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde met 3 inbouwkasten.

Buiten
- Voortuin, gelegen op het zuidoosten. De tuin is aangelegd met sierbestrating, beplanting, bomen en er is een zitkuil.
- Zijtuin, gelegen op het zuidwesten. In de zijtuin staat een houten schuur en aangelegd met sierbestrating. Voor de schuur is er ruimte om een auto te parkeren. De tuin is omheind met een laag hekwerk.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie P, nummer 605, A1

ALGEMEEN
- VvE bijdrage € 54,- per maand;
- VvE is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel;
- De fundering is hersteld;
- Houten kozijnen;
- Gedeeltelijk isolerende beglazing;
- Kelder ca. 10 m², tegelvloer, vrije hoogte onder de balk ca. 1.50 m.;
- Energielabel F.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 3 groepen en een 2-fase groep;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Rehema Tzerra ca. 2017);
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gedeeltelijk behang, gedeeltelijk structuurverf en gedeeltelijk steenstrip wandafwerking. Vloerafwerking met vloerbedekking en in de keuken, badkamer en toilet met plavuizen/ tegels.
- Verdieping: gedeeltelijk granol en gedeeltelijk structuurverf wandafwerking. De vloer is afgewerkt met laminaat en op de overloop met vloerbedekking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Anna Paulownastraat 1a

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 JK

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1924

  • Inhoud

   370 m3

  • Woonoppervlakte

   94 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   Zuidoost

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   F

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Anna Paulownastraat 1a)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld