DORDRECHT
Adriaan van Bleijenburgstraat 35
€ 650.000kosten koper
Wat een gezellige woning is dit zeg! Een fraaie combinatie van authenticiteit, moderne voorzieningen, licht en ruimte maken dit herenhuis tot een geweldig onderkomen voor het hele gezin. En dat in de Dordtse binnenstad met alle voorzieningen op loopafstand. Het woonhuis is gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads- en dorpsgezicht. ...
Wat een gezellige woning is dit zeg! Een fraaie combinatie van authenticiteit, moderne voorzieningen, licht en ruimte maken dit herenhuis tot een geweldig onderkomen voor het hele gezin. En dat in de Dordtse binnenstad met alle voorzieningen op loopafstand. Het woonhuis is gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads- en dorpsgezicht.
In deze woning zit je elkaar niet snel in de weg want de ruimtes zijn groot. De woonkamer op de begane grond bestaat uit een voor- en achterkamer met daartussen fraaie en-suite deuren met glas in lood. De voorkamer is een fijne zitplek maar veel tijd wordt ook doorgebracht in de achterkamer met de open keuken. Deze ruimte is licht en erg overzichtelijk. De open keuken met spoeleiland is zeer compleet ingericht. Vanuit de achterkamer zijn er openslaande deuren naar de achtertuin.
Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers; 2 grote en 2 kleine. Tevens vinden we hier een separate toiletruimte en een gemoderniseerde badkamer met ligbad, inloopdouche en fraai wastafelmeubel met dubbele waskom. Verrassend is ook de grote ruimte op de 2e verdieping. De voorzolder/ tussenzolder is zeer ruim en kan dienst doen als bijvoorbeeld speelzolder of werkkamer. Ook is het mogelijk om de 2 slaapkamers op deze verdieping nog iets groter te maken of een derde slaapkamer toe te voegen als daar behoefte aan is. Kortom, genoeg mogelijkheden in deze fraaie stadswoning met fraaie achtertuin waarin het gehele voorjaar en ook in de zomer de zon ruim schijnt.

De Adriaan van Bleijenburgstraat is een geliefde rustige straat, verkeersluw en gelegen in het centrum van Dordrecht. U vindt er alle voorzieningen op loopafstand zoals scholen, winkels, restaurantjes, NS station, parken e.v. Het woonhuis verkeert in een goede staat van onderhoud en ook de afwerking is geheel van deze tijd. De tuin is -zeker voor stadse begrippen- groot en een heerlijke plek om te vertoeven.INDELING:
Begane grond
- Entree en vestibule met meterkast en kastruimte. De vloer bestaat uit een grote witte marmeren plaat met hardsteen omlijsting;
- Centrale hal met toegang tot alle vertrekken op de begane grond. Fraaie met sierlijke originele plavuizen ingelegde vloer. Leuk is ook het originele handwasfonteintje op de gang;
- Toiletruimte met zwarte hardstenen vloertegels en deels met mozaïek betegelde wanden;
- Open keuken met authentieke plavuizen vloer. Keukenopstelling met wand- opstelling voorzien van groot fornuis inclusief 2 compartimenten oven en 6 pits gaskookplaat, afzuigkap en magneton. Spoeleiland voorzien van natuursteen aanrechtblad en vaatwasser. Deur naar de achtertuin;
- Kamer en-suite. Voorkamer met grote schuiframen, hoog plafond met fraaie plafondornamenten en fraaie eiken visgraat vloer over de gehele woonkamer. En-suite deuren en kastruimte naar de achterkamer. Openslaande deuren naar de achtertuin

Eerste verdieping
- Overloop met eikenhouten vloer en stucwerkwanden. Vaste kast met wasmachine en wasdroger aansluiting;
- Separate toiletruimte met duobloc en deels betegelde wanden;
- Moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en houten wastafelmeubel met 2 waskommen, in de wand geïntegreerde kranen en grote verwarmde spiegel, vloerverwarming;
- Slaapkamer 1, grote slaapkamer aan de voorzijde;
- Slaapkamer 2, kleine slaapkamer aan de voorzijde
- Slaapkamer 3, grote slaapkamer aan de achterzijde;
- Slaapkamer 4, kleine slaapkamer aan de achterzijde.
Alle kamers zijn voorzien van een eikenhouten vloer.

Tweede verdieping
- Zeer riante tussenzolder met fraai lijnenspel van de houten spanten en de gordingen. Groot dakkapel en Veluxramen zorgen er voor dat dit een hele lichte en fijne plek is;
- Slaap/werkkamer 5, gelegen aan de voorzijde;
- Slaap/werkkamer 6, gelegen aan de achterzijde;

Besloten omheinde achtertuin
- Riante stadstuin op het noorden gelegen met fraaie bomen en struiken, groot houten terras, stukje gras voor de kinderen en gezellige zithoek achter in de tuin. Tuin heeft ondanks ligging op het noorden vanaf het voorjaar en de gehele zomer door zon. In het huis zelf is het dan juist koeler. Stenen berging.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie D, nummer 4229, groot 141 m².

ALGEMEEN
- Pand is gelegen in een gebied dat is aangewezen tot beschermd stadsgezicht;
- In 2006 is het pand voorzien van een nieuwe fundering;
- De dakpannen zijn in 2000 vervangen;
- Dakisolatie, deels vloerisolatie en deels isolerende beglazing;
- Gehele elektrische installatie vernieuwd in 2000
- Energielabel C, geldig tot 6 oktober 2032;


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 6 groepen, een fornuisgroep en een aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas combi compact HR uit 2008);
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte en gesausde wanden. Vloer in woonkamer met eiken visgraat vloer. Keuken en hal met originele plavuizen en vestibule met marmer plateau.
- Eerste verdieping: wanden met stucwerk en behang. Eikenhouten vloerdelen
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wanden. Houten vloerdelen.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Adriaan van Bleijenburgstraat 35

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 LA

  • Status

   BESCHIKBAAR

  • Bouwjaar

   1901

  • Inhoud

   550 m3

  • Woonoppervlakte

   189 m2

  • Perceelgrootte

   141 m2

  • Zonligging

   Noord

  • Slaapkamers

   6

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   Beschermd stads of dorpsgezicht

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Adriaan van Bleijenburgstraat 35)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld