DORDRECHT
Abeelstraat 8
€ 539.000kosten koper
Royale hoekwoning gelegen op een zeer geliefde locatie in het rustige en kindvriendelijke Middenhoeve (Dubbeldam). Het betreft een 5-kamer eengezinswoning met een grote aanbouw, 2 badkamers, een royale tuin en geheel voorzien van kunststof kozijnen. De in 2007 geplaatste aanbouw aan de achter- en zijgevel zorgt voor maar liefst ca. 73m² aan woonoppervlakte op de begane grond. ...
Royale hoekwoning gelegen op een zeer geliefde locatie in het rustige en kindvriendelijke Middenhoeve (Dubbeldam). Het betreft een 5-kamer eengezinswoning met een grote aanbouw, 2 badkamers, een royale tuin en geheel voorzien van kunststof kozijnen. De in 2007 geplaatste aanbouw aan de achter- en zijgevel zorgt voor maar liefst ca. 73m² aan woonoppervlakte op de begane grond.

Deze goed onderhouden woning kenmerkt zich door ruime vertrekken en beschikt onder andere over een grote woonkamer, keuken, eetkamer, 2 badkamers (waarvan 1 zich beneden bevindt en daardoor de woning levensloop bestendig is), 4 slaapkamers en een sfeervolle achtertuin met praktische bergruimte.

Op de begane grond treft u vanuit de hal de dichte keuken, een woonkamer met glazen openslaande deuren naar de eetkamer. De eetkamer is tuingericht en is voorzien van openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de eetkamer is er ook toegang tot de badkamer.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en de 2e badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een douchecabine en een wandcloset. Op de 2e verdieping is er een ruime overloop met opstelplaats van de cv-combiketel en is er nog een 4e slaapkamer, deze is voorzien van een dakkapel.

De woning geniet ook nog van een voor-, zij- en achtertuin. De voor- en zijtuin zijn voorzien van sierbestrating i.c.m. beplanting. De zijtuin is vooral beplant en een ander deel betreft de zijaanbouw. De achtertuin is gelegen op het oosten, is omheind met een houten schutting en is sfeervol aangelegd met grote terrastegels, beplanting en een vijvertje. Achterin de tuin bevindt zich nog een praktische stenen en een achterom.

De eerder genoemde buurt Middenhoeve bevindt zich aan de rand van de wijk Dubbeldam grenzende aan het buitengebied. Dubbeldam was tot 1970 een zelfstandige gemeente en kenmerkt zich door zijn dorpse karakter. Middenhoeve heeft een actieve bewonersvereniging welke diverse activiteiten in de buurt ontplooit. Er staan uitsluitend koopwoningen met aan de rand twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande villa’s. Voorts grenst de wijk aan het buitengebied maar ook enkele basisscholen en winkelcentrum Het Damplein bevinden zich op een steenworp afstand.

Ziet u zichzelf hier al wonen? Maak dan snel een afspraak en wij laten u graag deze woning zien!


INDELING:
Begane grond

- Entree, hal, meterkast, toilet, trapkast;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en een fontein;
- Dichte keuken met rechte keukenopstelling met een 1,5 rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten, laden en volgende apparatuur: vlakscherm afzuigkap, 4-pits inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, losse combi oven en de opstelplaats t.b.v. de wasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot de eetkamer;
- Woonkamer met fijn uitzicht over het plantsoen aan de voorzijde. Het raam in de zijgevel zorgt voor extra daglicht. Via de openslaande glazendeuren in de woonkamer loop je de aanbouw in;
- In de aanbouw is er een eetkamer welke is voorzien van een airconditioning. Vanuit de eetkamer is er toegang tot de badkamer;
- Badkamer, in de zijgevel gelegen, met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit-sanitair, een wastafelmeubel, een inloopdouche, een wandcloset en een handdoek radiator.

1e verdieping
- Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, voorzien van wastafel en elektrisch rolluik;
- Badkamer, gelegen aan de voorzijde, geheel betegelde wanden, voorzien van plavuizen vloer, wit-sanitair, wastafelmeubel, douche cabine, wandcloset en handdoek radiator;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met 2 inbouwkasten, airconditioning (ca. 2009) en een elektrisch rolluik;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, met 2 inbouwkasten en een elektrisch rolluik;

2e verdieping
- Overloop met toegang tot de 4e slaapkamer en de opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde voorzien van een dakkapel.

Buiten
- Voortuin gelegen op het westen. De tuin is aangelegd met sierbestrating, veel beplanting en een grote boom.
- Zij-tuin voorzien van beplanting.
- Achtertuin is omheind met houtenschuttingen, v.v. een keurig betegeld terras met grote tegels, diverse beplanting, leuk vijvertje en praktische stenen berging.

KADASTER
- Gemeente Dubbeldam, sectie B, nummer 2456, groot 266 m²

ALGEMEEN
- De woning is v.v. kunststofkozijnen met dubbel glas (2007);
- Betonnen (verdiepings)vloeren;
- Dakisolatie, muurisolatie, isolerende beglazing;
- Grote aanbouw aan de achtergevel/zijgevel (2007);
- 2 badkamers;
- Energielabel C.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 9 groepen + 2-fase groep en aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas hre ca. 2021);
- Twee airconditionings (2007) ter plaatse van de hoofdslaapkamer en de eetkamer;
- Elektrische rolluiken t.p.v slaapkamers op 1e verdieping;
- Alarminstallatie;
- Glasvezel.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gedeeltelijk spachtelputz en gedeeltelijk schrootjes wandafwerking. Gedeeltelijk plavuizen en gedeeltelijk laminaat vloerafwerking.
- 1e verdieping: gedeeltelijk spachtelputz, structuurverf en houten schrootjes wandafwerking. Vloerbedekking en laminaat vloerafwerking.
- 2e verdieping: Schrootjes wandafwerking en vloerbedekking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Hoekwoning

  • Adres

   Abeelstraat 8

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3329 AD

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1972

  • Inhoud

   430 m3

  • Woonoppervlakte

   143 m2

  • Perceelgrootte

   266 m2

  • Zonligging

   Oost

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   Toegankelijk voor minder validen, Toegankelijk voor ouderen

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Abeelstraat 8)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld