DORDRECHT
Abeelstraat 66
€ 399.000kosten koper
Ervaar de perfecte harmonie van comfort en duurzaamheid in deze fijne eengezinswoning! Gelegen in het zeer geliefde en kindvriendelijke Middenhoeve (Dubbeldam)....
Ervaar de perfecte harmonie van comfort en duurzaamheid in deze fijne eengezinswoning! Gelegen in het zeer geliefde en kindvriendelijke Middenhoeve (Dubbeldam).

Recentelijk heeft deze woning een duurzame upgrade ondergaan. Er is een gloednieuw pannen dak aangebracht in combinatie met 10 zonnepanelen. Een toekomstbestendige keuze die niet alleen je energiekosten verlaagt, maar ook bijdraagt aan een groenere leefomgeving.

Deze 5-kamer eengezinswoning kenmerkt zich door de ruime en lichte vertrekken, een open keuken en een fijne achtertuin van ca. 11 meter diep met een stenen berging.

Bij binnenkomst treft u een garderobe nis, een toiletruimte en een praktische trapkast. De woonkamer met open haard staat in open verbinding met de keuken (met diverse apparatuur).

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een douchecabine en een wandcloset. Op de 2e verdieping is er een ruime overloop met opstelplaats van de cv-combiketel, wasmachine en berging. Ook is er nog een royale 4e slaapkamer met dakkapel.

De woning biedt ook een voor- en achtertuin. De voortuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van sierbestrating en beplanting. De achtertuin is omheind met houten schuttingen en is netjes aangelegd met grote grindtegels en borders met beplanting. Achterin de tuin bevindt zich nog een praktische stenen berging en een achterom.

De eerder genoemde buurt Middenhoeve bevindt zich aan de rand van de wijk Dubbeldam grenzend aan het buitengebied. Dubbeldam was tot 1970 een zelfstandige gemeente en kenmerkt zich door zijn dorpse karakter. Middenhoeve heeft een actieve bewonersvereniging welke diverse activiteiten in de buurt organiseert. Er staan uitsluitend koopwoningen met aan de rand twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande villa’s.

De ligging is fantastisch. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde kijkt u zo naar de Zuidendijk en de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Verder zijn (basis)scholen, het winkelcentrum Damplein en sportvoorzieningen op loop- en fietsafstand.

Ziet u zichzelf hier al wonen? Maak dan snel een afspraak en wij laten u graag deze woning zien!


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, garderobe nis, toilet, trapkast;
- Toilet met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, wandcloset en een fontein;
- Open keuken met rechte keukenopstelling met een enkele rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten, laden en volgende apparatuur: rvs afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en een combimagnetron. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin;
- Fijne lichte woonkamer met een open haard.

1e verdieping
- Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met 2 inbouwkasten;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met 2 inbouwkasten;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met een wastafel;
- Badkamer, gelegen aan de voorzijde, geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, wastafelmeubel, douche cabine, wandcloset en handdoek radiator.

2e verdieping
- Overloop met toegang tot de 4e slaapkamer en de opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel, wasmachine aansluiting en berging;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde en voorzien van een dakkapel.

Buiten
- Voortuin gelegen op het zuiden. De tuin is aangelegd met grindtegels en beplanting.
- Achtertuin is omheind met houtenschuttingen, v.v. een keurig betegeld terras met grindtegels, borders met beplanting en een praktische stenen berging met aansluitend een kleine overkapping en een achterom.

KADASTER
- Gemeente Dubbeldam, sectie B, nummer 2566, groot 153 m²

ALGEMEEN
- Betonnen (verdiepings)vloeren, begane grond type Kwaaitaal. De Kwaaitaalvloer is op voorhand in het kader van de verkoop geïnspecteerd door Vogel B.V. uit Zwijndrecht. Een aantal vloerelementen zijn licht beschadigd (reparatiekosten ca. € 3.500,- incl. btw). Het inspectierapport en de offerte wordt beschikbaar gesteld in ‘move’;
- De woning is v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Dakkapel (achterzijde);
- Na-geïsoleerde spouwmuren;
- Dak is in 2023 voorzien van nieuwe dakpannen met waterkerende en dampdoorlatende folie;
- Energielabel C, geldig tot 19-12-2030 (dit was nog voor de installatie van de zonnepanelen!);
- De woning is per direct beschikbaar.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen, een zonnepaneelgroep en 3 aardlekschakelaars;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit HR ca. 2004);
- Elektrisch zonnescherm t.b.v. de woonkamer (voorzijde);
- 10 zonnepanelen uit medio 2023, 412 watt piek per paneel;
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gedeeltelijk behang en steen strips wandafwerking. Gedeeltelijk plavuizen en gedeeltelijk laminaat vloerafwerking.
- 1e verdieping: grotendeels behang wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.
- 2e verdieping: Behang wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen in de plattegronden!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Abeelstraat 66

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3329 AE

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1973

  • Inhoud

   430 m3

  • Woonoppervlakte

   118 m2

  • Perceelgrootte

   153 m2

  • Zonligging

   Noord

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Abeelstraat 66)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld