Sponsoring

Zoomer Makelaardij draagt sport een warm hart toe. Niet voor niets is onze filosofie “DE BESTE START EN FINISH IN MOOI WONEN”. Als de nummer één makelaar in mooi wonen in Dordrecht en omgeving, onderscheiden wij ons door visie, passie, doorzettingsvermogen en durf. Samen met onze klant hebben we één doel voor ogen. Net als topsporters zijn wij gewend om scherp te zijn in het heetst van de strijd. Alleen het allerbeste is goed genoeg!

Sportieve sponsor

Wij vinden het dan ook belangrijk om sportieve events in Dordrecht mogelijk te maken. Daarom sponsoren wij diverse sportactiviteiten en clubs.

Edwin Zoomer van Zoomer Makelaardij

 

Voetbalclub RCD heeft met ingang van komend seizoen, 2017-2018 een nieuwe hoofdsponsor: Zoomer Makelaardij. Edwin Zoomer, voetbalde zelf jarenlang bij RCD in het eerste- en tweede elftal en was later nog enkele jaren voorzitter. Zijn beide zoons, Leon en Daniel, spelen tegenwoordig in de jeugd van RCD.

 

 

 

Bijzonder trots zijn wij ook op de Zoomer Wantijrun welke in 2017 op 21 juni, op de langste dag van het jaar, voor het eerst gelopen is. Meer informatie over deze unieke run kunt u vinden op: www.zoomerwantijrun

A mid-adult female runner runs during a cool fall sunset. Plenty of copy space for your copy needs. Vertical version.

 

Onderstaand enkele voorbeelden van onze sportieve samenwerkingen.

 

Copyright 2018 - Zoomer Makelaardij B.V. | Privacy Policy

Aangesloten bij:

Facebook