Zoomer Makelaardij is een jong bedrijf met 25  jaar ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij in de Drechtsteden. Deze ervaring staat ergens voor.

Eerlijk
Bijvoorbeeld voor het besef dat de verkoop van een pand altijd begint bij een authentiek en eerlijk verhaal. Maar ook voor het verzorgen van een goede bezichtiging, actuele lokale marktkennis en inzicht in het voeren van prijsonderhandelingen. Zoomer Makelaardij begeleidt haar klanten bij het gehele proces van intakegesprek tot aan de overdracht bij de notaris, of de oplevering van een bedrijfspand.

Life-event
Wij beseffen dat de aan- of verkoop van een huis voor veel mensen een ‘life event’ is. Ook de (ver)koop of (ver)huur van een bedrijfspand is een gebeurtenis met impact. Alle betrokkenen moeten er dus op kunnen vertrouwen dat er op een oprechte en eerlijke manier met hun belangen wordt omgegaan. Natuurlijk beseffen wij wie onze opdrachtgever is, maar wij weten maar al te goed dat een ‘deal’ pas tot stand komt als zowel koper/huurder als verkoper/verhuurder er een goed gevoel bij heeft. Voor beide partijen creëren we reële verwachtingen.

Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie over Zoomer Makelaardij en de aangesloten organisaties/instanties.
vastgoedcert
funda
nvm
nwwi
taxateurunie
register-taxateur