• Gratis waardebepaling #opentaxatiezaterdag Meld je nu aan!

 • Wat is jouw huis waard?

  GRATIS waardebepaling tijdens de
  Open Taxatie Zaterdagen in maart!

  Waarom zou je de waarde
  van jouw huis willen weten?

  • Je wilt verhuizen en hebt daarom een indicatie van de verkoopwaarde van jouw woning nodig.
  • Je hebt jouw droomwoning op het oog en je wilt graag razendsnel kunnen schakelen.
  • Je wilt weten hoeveel de overwaarde is en wat dat betekent voor de bestedingsruimte.
  • Je wilt je hypotheek aanpassen aan de lage rente.
  • Of je bent simpelweg nieuwsgierig!  

  Wat jouw reden ook is, wij komen graag bij je langs!

  Reserveer direct een plek

  Zo kan je meedoen

  Maart is de Open Taxatiemaand van Zoomer Makelaardij. Op zaterdag kan je GRATIS en vrijblijvend de indicatieve waarde van jouw woning laten bepalen door de ervaren en gecertificeerde taxateurs van Zoomer Makelaardij.

  Afspraak maken

  Wil je een afspraak maken voor een gratis waardebepaling? Vul dan onderstaand formulier volledig in en plan direct een dag en tijdsblok naar keuze. Wij zullen de afspraak per mail bevestigen en je ziet ons op de bevestigde datum en tijdstip verschijnen.

  Waardebepaling

  Onze taxateur bereidt zich voor om de waardebepaling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Op het afgesproken tijdstip komt hij bij je thuis voor een indicatieve waardebepaling van jouw woning. Uiterlijk vijf werkdagen na ons bezoek ontvang je schriftelijk de waardering gratis en vrijblijvend in de brievenbus.

  Heb je concrete plannen om jouw woning te verkopen of heb je een officieel taxatierapport nodig?
  De gratis waardebepalingen in de maand maart zijn indicatief en geheel vrijblijvend. Heb je echter een officieel taxatierapport nodig voor jouw hypotheek of zijn de verkoopplannen concreet en wil je een uitgebreid adviesgesprek met één van onze NVM makelaars voor de verkoop van jouw woning? Dan kan je uiteraard ook contact met ons opnemen en plannen wij een langere afspraak voor je in.

  Voorzorgsmaatregelen CORONA
  Wij volgen uiteraard de aanbevelingen en adviezen van de brancheorganisatie VBO en van de overheid/RIVM op. We houden afstand, dragen een mondkapje en vragen je dat ook te doen. Bij gezondheidsklachten vragen we je de afspraak af te zeggen.

  Aanmeldformulier Open Taxatie Zaterdag