• Gratis waardebepaling #opentaxatiezaterdag Meld je nu aan!

 • Sssst… woningen in de stille verkoop!

  Geen haast om te verkopen of wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is uw woning via stille verkoop verkopen een ideale oplossing.

  Om uiteenlopende redenen komt het geregeld voor dat woningeigenaren, die voornemens zijn om hun woning te koop te zetten, er voor kiezen om hun woning eerst in de ‘stille verkoop’ aan te bieden alvorens de verkoop wereldkundig te maken via internet en/of via social media. Een aanleiding hiertoe kan bijvoorbeeld zijn dat de verkopers een nieuwbouwwoning gekocht hebben die pas een jaar later opgeleverd wordt en zij bij voorkeur direct verhuizen van de oude naar de nieuwe woning, maar ook prive omstandigheden kunnen hier bijvoorbeeld debet aan zijn. Een koper dient dus geduld te betrachten, maar de bereidheid hiertoe kan worden beloond dat men in een vroeg stadium zicht heeft op de gedroomde nieuwe woning en hier rustig ‘naartoe kan leven’. Een aspect wat in dit kader op voorhand de aandacht verdient is de geldigheid van de hypotheekofferte van de koper.

  Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

  Uw droomwoning niet gevonden tussen ons actieve aanbod? Wij hebben ook een aantal woningen te koop staan in de stille verkoop.

  Kromhout Dordrecht

  vraagprijs € 575.000,– k.k.

  Oplevering: in overleg.

  Riant half vrijstaand herenhuis met een karakteristieke voorgevel en binnenshuis prachtig behouden stijlkenmerken zoals glas-in-lood, kamer-en-suite en hoge ornamenten plafonds. Deze voormalige beneden-/bovenwoning blinkt uit in grote woonvertrekken, vele slaapkamers (6) en alles verdeeld over 3 woonlagen. Gelegen in het centrum van Dordrecht in de 19e Eeuwse Schil, met een royale achtertuin met veranda en grote berging (24 m²).
  Bouwjaar circa 1890, perceelgrootte 256 m², gebruiksoppervlakte ca. 254 m², 8 kamers (waarvan 6 slaapkamers).

  Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

  Dijkstraat Dordrecht

  vraagprijs € 269.000,– k.k.

  Oplevering: in overleg.

  Zoekt u een ruime en jonge gezinswoning met tuin aan de rand van het centrum van Dordrecht? Dan bent u bij dit moderne woonhuis met recente dakopbouw (2014) aan het goede adres!

  Deze 6-kamer woning is bij uitstek geschikte voor (grote) gezinnen. Naast 5 slaapkamers voorziet de woning in een tuingerichte woonkamer met toegang tot een zonnige achtertuin (Z/O). De ligging en woonbeleving zijn rustig en kindvriendelijk te noemen door o.a. het autovrije woonerf.

  De woning maakt deel uit van het project “Kijk over de Dijck” uit 1998 dat zich kenmerkt door de kubistische en strakke architectuur. Het project vormt mooi contrast met de vele oudere woningen die deze buurt rijk is.

  Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen?