Sssst… woningen in de stille verkoop!

Geen haast om te verkopen of wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is uw woning via stille verkoop verkopen een ideale oplossing.

Om uiteenlopende redenen komt het geregeld voor dat woningeigenaren, die voornemens zijn om hun woning te koop te zetten, er voor kiezen om hun woning eerst in de ‘stille verkoop’ aan te bieden alvorens de verkoop wereldkundig te maken via internet en/of via social media. Een aanleiding hiertoe kan bijvoorbeeld zijn dat de verkopers een nieuwbouwwoning gekocht hebben die pas een jaar later opgeleverd wordt en zij bij voorkeur direct verhuizen van de oude naar de nieuwe woning, maar ook prive omstandigheden kunnen hier bijvoorbeeld debet aan zijn. Een koper dient dus geduld te betrachten, maar de bereidheid hiertoe kan worden beloond dat men in een vroeg stadium zicht heeft op de gedroomde nieuwe woning en hier rustig ‘naartoe kan leven’. Een aspect wat in dit kader op voorhand de aandacht verdient is de geldigheid van de hypotheekofferte van de koper.

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Uw droomwoning niet gevonden tussen ons actieve aanbod?

Schrijf u in als woningzoekende!

Molenzigt – Dordrecht
€ 525.000,– k.k.

Aantrekkelijke en royale 6-kamer eengezinswoning van maar liefst ca. 186 m² gelegen in de jonge wijk Wilgenwende. Hier is het fantastisch wonen en genieten! Soms heb je als koper het geluk dat er een woning op de markt komt, waar je in feite bijna niets aan hoeft te doen. Dat is het geval bij deze flinke 4-laags eengezinswoning!
Recente bouw (2020) met goede isolatievoorzieningen (energielabel A), gebouwd in de geliefde jaren-30 stijl van de vorige eeuw met o.a. metselwerk gevels met speelse detailleringen, mooie kozijnverdelingen, gootoverstekken, een keramisch pannendak en zonnepanelen.

Interesse? Neem contact met ons op!