verkoop verhuur bedrijfsmakelaardijOm succesvolle verkoop en verhuur tot stand te brengen in de bedrijfsmakelaardij is niet alleen een grondige kennis van de markt nodig. Minstens zo belangrijk is het om de juiste contacten te hebben. Ook de kennis én de tact om transacties tot een goed einde te kunnen brengen, zijn noodzakelijke instrumenten in de bedrijfsmakelaardij. Zoomer Makelaardij weet dit en brengt het al 25 jaar in de praktijk.

Knowhow en marktkennis
Onze opdrachtportefeuille bevat continu verkoop- en/of verhuuropdrachten van bedrijfspanden, kantoren, winkels en combinatiepanden van zowel bescheiden als meer omvangrijke metrages. Zoomer Makelaardij is op de hoogte van de sterke en zwakke punten van onroerend goed, zowel in technisch als in commercieel opzicht. We beschikken over de vereiste knowhow en marktkennis om uw bedrijfsmatig vastgoed succesvol te kunnen verkopen of verhuren.

Investeerders en beleggers
De opdrachtgevers van Zoomer Makelaardij zijn vaak particuliere vastgoedinvesteerders of -beleggers en woningstichtingen. Hiernaast werken wij – voor de verhuur van commercieel vastgoed van institutionele beleggers- als lokale partner regelmatig samen met de landelijk bekende makelaars- en vastgoedbeheerkantoren.

Wat kost de verkoop of verhuur van bedrijfs onroerend goed?

De kosten hangen af van de aard en omvang van het betreffende onroerend goed. Ook de eisen waaraan de dienstverlening vanuit de opdrachtgever dient te voldoen, zijn natuurlijk van invloed. Neemt u gerust contact met ons op voor een prijsindicatie.