Een beleggingsmakelaar is óók een makelaar. Maar wel één met een bijzondere discipline: partijen bij elkaar brengen die bij die een transactie iets extra’s voor elkaar kunnen betekenen. Zoomer Makelaardij beheerst deze discipline. We zijn deskundig in de bemiddeling bij beleggingen. Hierdoor weten we op voorhand al wie mogelijkerwijs geïnteresseerd is om een bepaalde portefeuille te kopen of te verkopen.

Succesvolle transactie
Om succesvolle transacties tot stand te brengen is niet alleen een grondige kennis van de markt nodig. Minstens zo belangrijk is het om de juiste contacten te hebben. Plus de kennis én de tact om transacties tot een goed einde te kunnen brengen.

Beleggingen en taxaties
Zoomer Makelaardij staat bekend als een betrouwbare partner, niet alleen als beleggingsmakelaar, maar ook als taxateur van belangrijke portefeuilles. Het koppelen van deze specialismen levert synergie op. Zoomer Makelaardij is op de hoogte van de sterke en zwakke punten van onroerend goed, zowel in technisch als in commercieel opzicht. We beschikken over de vereiste knowhow, de marktkennis en de financiële kennis. Met andere woorden, succesvol beleggen begint bij Zoomer Makelaardij.

Wat kost de bemiddeling in beleggingen?

De  kosten hangen af van de aard en omvang van het betreffende onroerend goed alsmede de eisen waaraan de dienstverlening vanuit de opdrachtgever dient te voldoen. Neemt u gerust contact met ons op voor een prijsindicatie.


Voorstraat 247, Dordrecht

Voorstraat 247 DordrechtBeleggingspand met verhuurde winkelruimte en een verhuurde zelfstandige bovenwoning.
Globale indeling: entree, winkelruimte met pantry. Het achterste gedeelte van de begane grond is overkapt en deels overbouwd door een belendend pand, waar zich het toilet t.b.v. de winkelruimte bevindt, alsmede de stookkast, de trapopgang naar de bovengelegen woonruimte en een ontsluiting aan de achtergelegen Grote Appelsteiger. De bovengelegen woning is onderverdeeld in split-levelniveaus met o.a. een woonkamer, een badkamer, een eetkeuken, een slaapruimte en 2 zolderruimten. Klik hier om de verkooppresentatie te downloaden.