taxaties-bogBij een taxatie gaat het erom dat u betrouwbare, marktconforme  informatie over de waarde van uw bedrijfspand of het bedrijfspand dat wat u wilt aankopen in handen krijgt. Snel geleverd door een makelaar die thuis is in taxaties van bedrijven en beleggingsportefeuilles en die uw regio goed kent.

Op de hoogte van de marktomstandigheden

Een taxateur moet op de hoogte zijn van de marktomstandigheden en alle factoren die daarbij een rol spelen. Bijvoorbeeld van toekomstplannen op het gebied van ruimtelijke ordening of de economische ontwikkeling van de regio. Zoomer Makelaardij beschikt over deze kennis. Ook zijn wij op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot  bestemmingsplannen en milieu.

Betrouwbare en objectieve taxatie

Taxeren is een vak, een aparte discipline binnen de makelaardij. Een professie die kennis, kunde en integriteit vereist. Alleen als die ingrediënten voldoende aanwezig zijn, ontstaat het gewenste eindproduct: een objectieve, betrouwbare en realistische taxatie die een solide basis biedt voor beslissingen of onderhandelingen.

Zoomer Makelaardij werkt daarom samen met Zoomer Nijp Taxatieburo, een gespecialiseerd kleinschalig taxatiebureau dat zich richt op taxaties van combinatiepanden (bedrijfsruimte met kantoorruimte), bedrijfshallen en loodsen, kantoorpanden, winkelpanden en beleggingsportefeuilles. Onze opdrachtgevers zijn o.a.: eigenaar-gebruikers, particuliere beleggers, eenmanszaken, mkb bedrijven, profit en non-profit organisaties, gemeenten, woningcorporaties, banken, financieel tussenpersonen, zorgaanbieders, institutionele beleggers en grootwinkelbedrijven.

office

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.zntaxatieburo.nl of klik hier om direct vrijblijvend een offerte aan te vragen