DORDRECHT, Voorstraat 433

DORDRECHT, Voorstraat 433 - HoofdFoto
Vraagprijs: € 189.000 k.k.
Status: Beschikbaar

Altijd al gedroomd om een eigen zaak/ winkel te beginnen? Dan is dit woon-/ winkelpand (waarvan de winkelruimte in gebruik is als lunchroom ‘Broodje van Willem’) een prima optie!

Dit havenpand, met de achterzijde direct grenzend aan de Voorstraathaven (hier is Dordrecht op zijn mooist met uitzicht op mooie gerestaureerde panden aan de Grotekerksbuurt en de schitterende Grote Kerk) bestaat uit 3 bouwlagen/ 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich thans de lunchroom (blijft intact met alle toebehoren) van ca. 30 m² en op de 1e en 2e verdieping bevindt zich de gezellige onzelfstandige 4-kamer woning van ca. 75 m².

Het pand beschikt over 2 fraaie balkons aan de Voorstraathaven, waarvan er 1 aangemerkt kan worden als een royaal zeemplateau.

Het pand heeft altijd liefde en aandacht gekregen en verkeert dan ook in een goede casco onderhoudstoestand.

Een unieke kans om een betaalbaar woon-/ winkelpand te kopen, waar u de lunchroomfunctie naar eigen idee kan voortzetten of dat u een andere invulling aan het pand geeft. Het is aan u!

INDELING:
Begane grond
Winkelruimte/ lunchroom
– Winkelruimte/ lunchroom met meterkast, trap naar 1e verdieping, grote trapkast (luik naar kelder-/ kruipruimte), toiletgroep met voorportaal met geheel betegelde wanden, tegelvloer, gebroken wit sanitair, fontein. De ruimte is verder voorzien van een uitgifteloket, een eetbar en een werkgedeelte met o.a.: een rvs afzuigunit, een 4-pits gaskookplaat, rvs werkbladen, een enkele rvs spoelbak, betegelde achterwand, koel en vriesapparaten en magnetrons. Via een raamkozijn aan de achterzijde is er toegang tot een balkon/ zeemplateau.

Eerste verdieping
Bovengelegen woning
– Overloop met trap naar 2e verdieping;
– L-vormige woonkamer met gaspotkachel;
– Open keuken aan de achterzijde met schuifpui naar balkon, kunststof inrichting met massieve fronten, enkele rvs spoelbak, diverse onder en bovenkasten (boven spoelbak hangplaats badgeiser), laden, app.: vlakscherm afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, een oven, een koel-/ vriescombinatie en een combimagnetron (defect);
– Badkamer met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, crème kleurig sanitair, wastafel, toilet, douchecabine, opstelplaats wasmachine/ wasdroger, elektrische straalkachel.

Tweede verdieping/ kapverdieping
– Overloop met praktische kastruimte;
– Slaapkamer 1, gesitueerd aan de voorzijde met schuifdeurkastenwand en een inbouwkast;
– Slaapkamer 2, gesitueerd aan de achterzijde met schuifdeurkastenwand;
– Slaapkamer 3, gesitueerd aan de linkerzijde

BUITENSHUIS
– Balkon begane grond/ zeemplateau, afm. 1.25 x 4.90 m., gesitueerd op het noorden. Stalen roostervloer en gepoedercoat sierhekwerk.
– Balkon 1e verdieping, afm. 1.04 x 2.85 m. gesitueerd op het noorden. Stalen roostervloer en gepoedercoat sierhekwerk met geïntegreerde zitjes.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN

Begane grond
Winkel-/lunchroom (plafondhoogte ca. 3.00 m.)
– Winkelruimte: ca. 8.40 x 4.40/ 3.90 m.

Eerste verdieping
Bovengelegen woning (plafondhoogte: ca. 3.35 m.)
– Overloop: ca. 3.4 m²
– Woonkamer in L-vorm: ca. 16 m²
– Open keuken: ca. 3.15 x 2.17 m.
– Badkamer: ca. 2.15 x 2.15 m.

Tweede verdieping (plafondhoogte: ca. 2.30 m.)
– Overloop: ca. 0.93 x 2.80 m.
– Slaapkamer 1, voorzijde: ca. 2.95 x 3.87 m.
– Slaapkamer 2, achterzijde: ca. 2.40 x 4.67 m.
– Slaapkamer 3, achterzijde: ca. 2.00 x 2.75 m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie E, nummer 305, groot 31 m².

BESTEMMING
Vigerend bestemmingsplan: Historische Binnenstad. Het bestemmingsplan is door de raad vastgesteld op 22 februari 2011 en met ingang van 26 mei 2011 in werking getreden. Sinds 15 augustus 2012 is het bestemmingsplan onherroepelijk. Bestemming: ‘Centrum’. Informeer bij Zoomer Makelaardij voor de bestemmingsomschrijving en verdere regelgeving.

ALGEMEEN
– Ligging in gebied aangewezen dat is aangewezen tot beschermd stads- en dorpsgezicht;
– Betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloeren;
– De winkelpui is voorzien van een rolluik (aan de binnenzijde);
– Kunststof kozijnen met draai-/ kiep ramen ter plaatse van de achterzijde begane grond en de gehele 1e en 2e verdieping;
– Diverse gipsplaten plafonds.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting meterkast winkelruimte/lunchroom bestaat uit: 10 groepen, 2-fase groep, een aircogroep, 3 extra groepen, 3 krachtgroepen, een aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
– Verwarming winkelruimte/lunchroom via een elektrische klimaatinstallatie van Samsung (verwarmen en koelen) en t.p.v. de bovengelegen woning via een gaspotkachel en een olieradiator;
– Warmwater voorziening via een elektrische boiler t.p.v. de lunchroom en via een badgeiser (gas) t.p.v. de bovengelegen woning;
– Noodverlichting t.p.v. de winkelruimte/ lunchroom;
– Slaapkamer 1 en 2 zijn voorzien van airconditioning;
– Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: gestucte en gesausde wanden. Tegelvloer.
– Eerste verdieping: schuurwerk wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.
– Tweede verdieping: structuurverf en spachtelputz wandafwerking. Laminaat en vloerbedekking vloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

Algemeen
Straat en nummerVoorstraat 433
PlaatsDORDRECHT
Postcode3311 CT
SoortNiet beschikbaar
StatusBeschikbaar
Prijs en aanvaarding
Vraagprijs€ 189.000k.k.
Aanvaardingin overleg
Kenmerken
Inhoud385
Bouwjaar1920
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Afmetingen
Woonoppervlakte75 m2
Perceeloppervlakte31 m2
Tuin en overige buitenruimtes
TuinGeen tuin
Verwarming en isolatie
VerwarmingHete lucht verwarming, gaskachels
Warmwatergeiser eigendom
Bouwjaar CV
Merk/type
Type dakplat dak
IsolatieGedeeltelijk dubbel glas
Bijzondere opmerkingen
Tuin
Gebruik de pijltjes (links/rechts) om de foto's te bekijken en/of klik op een foto om deze volledig in uw scherm te tonen.

Copyright 2016 - Zoomer Makelaardij B.V.

Aangesloten bij:

Facebook