DORDRECHT, Balsa 224

DORDRECHT, Balsa 224 - HoofdFoto
Vraagprijs: € 289.000 k.k.
Status: Beschikbaar

Deze modern vormgegeven waterwoning aan een rustig woonerf, biedt u naast vier woonlagen aan smaakvol woongenot, buitengewoon veel leefruimte. U wordt aangenaam verrast door de ruimtelijke indeling met o.a. een woonkeuken op de begane grond en een ruime living met vide op de eerste etage, waardoor deze ruimte met de woonkeuken is verbonden. Praktisch zijn de inpandige berging/bijkeuken en parkeervoorziening op eigen erf.
Voor en achter beschikt de woning over vrij uitzicht. Daarnaast beschikt de woning over vier slaapkamers verdeeld over twee etages waarvan de studio thans in gebruik is als logeer-/loungeruimte met pantry. Aan buitenruimte heeft u geen gebrek door de twee buitenterrassen die grenzen aan de studio (met alle privacy en pantry op dezelfde verdieping) en het buitenterras net boven het waterniveau aan de woonkeuken. U geniet van het gemak van minimaal tuinonderhoud en toch fraaie buitenruimte.

Kortom, zoekt u een woning die smaakvol, zorgvuldig en met hoogwaardige A-klasse materialen en apparatuur is afgewerkt, neem dan contact met ons op.

Dit is met recht een woning die aan de huidige tijdgeest voldoet. Functioneel én met optimaal wooncomfort door de verschillende leefruimtes, drie keukens en ruimte om te ontspannen, of om op één van de buitenterrassen alleen of met een gezelschap te genieten van de fraaie omgeving!

Ligging aan de rand van de wijk Oudelandshoek met veel groen, aan de voet van de Wantijdijk met voet- en fietspaden. Via de Wantijdijk bereikt u met de fiets snel het Wantijpark en de Dordtse binnenstad, maar ook de Kop van ’t land en nationaal park de Biesbosch. De woonwijk beschikt daarnaast ook over diverse praktische voorzieningen zoals een overdekt winkelcentrum, treinstation, gezondheidscentrum en scholen.

OMSCHRIJVING
Begane grond
– Entree, hal, toilet, trapkast en trapopgang naar de verdieping;
– Toiletruimte met geheel betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en fontein;
– Woonkeuken gesitueerd aan de waterkant, grenzend aan een woningbreed buitenterras. Moderne keukeninrichting ”Alno” uit 2013, met geïntegreerde apparaten- en kastenwand in eiken, incl. heteluchtoven/grill, koffiemachine, koelkast met nulgradenzone een recht keukenblok in offwhite hoogglans kleurstelling met composietstenen aanrechtblad (ca. 80cm. diep) voorzien van een gas- en inductiekookplaat (Gaggenau), quooker, vaatwasmachine en rvs spoelbak. Achterwand is een glaspaneel met led-verlichting die het paneel in diverse kleurstellingen kan belichten;
– Inpandige berging/bijkeuken (voormalige garage) met keramische vloertegels, waskast en keukenblok. Via een geïsoleerde pui met brede, openslaande deur zijn gemakkelijk fietsen e.d. te stallen.

Eerste verdieping
– Riante living met fraaie gashaard en houten inbouwkast. Sisal tapijt en vide met hardglazen afscheiding waardoor de woonkamer in contact staat met de woonkeuken op de begane grond en er mooi zicht is op de waterpartij en de Wantijdijk.

Tweede verdieping
– Overloop met technische ruimte;
– Technische ruimte met hangplaats van de cv-combiketel en de warmte-terugwinunit;
– Slaapkamer 1, gesitueerd aan de voorzijde;
– Slaapkamer 2, gesitueerd aan de achterzijde;
– Slaapkamer 3, gesitueerd aan de achterzijde;
– Badkamer, met geheel betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, wastafel, ligbad met thermostaatkraan, douchecabine met thermostaat kraan, wandcloset en bidet.

Derde verdieping
– Overloop met overig inpandige ruimte dat dienst doet als kastenkamer/opbergruimte;
– Studio met veel lichtinval door grote raampartijen, Kvik-pantry met onder- en bovenkastjes, koelkast en spoelbak met warm en koud water. Zowel aan de voor- als achterzijde is er toegang tot een buitenterras dat is voorzien van Bankirai vloerdelen.

Buitenshuis
– Voortuin: afm. ca. 5.00 m. x 5.00 m., ingericht als parkeergelegenheid voor de eigen auto.
– Buitenterras, gesitueerd aan de woonkeuken: afm. 1.94 x 5.00 met volautomatische en elektrisch bedienbare zonwering v.v. halogeen inbouwspots, beregeningssysteem.
– Buitenterras, gesitueerd op de derde verdieping (topetage) afm. ca. 3.06 x 4.85 m., gesitueerd op het oosten. Voorzien van bankirai vloerdelen, plantenbakken, elektra, beregeningssysteem, verlichting en bovenal een wijds, fraai uitzicht over de omgeving.
– Buitenterras, gesitueerd op de derde verdieping (topetage) afm. ca. 1.20 x 4.85 m. gesitueerd op het westen. Voorzien van bankirai vloerdelen, plantenbakken, elektra, beregeningssysteem, verlichting en zicht op de ondergaande zon.

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Entree/ hal: ca. 2.25 x 1.60/1.06 m.
– Toiletruimte: ca. 0.88 x 1.25 m.
– Woonkeuken: ca. 4.85 x 4.05/3.14 m.

Eerste verdieping
– Woonkamer: ca. 5.00 x 8.86 m. (incl. opening vide)

Tweede verdieping
– Overloop: ca. 1.86 x 1.10 m.
– Technische ruimte: ca. 1.03 x 1.80 m.
– Slaapkamer 1, vz: ca. 3.01 x 4.85 m.
– Slaapkamer 2, az: ca. 2.48 x 4.19 m.
– Slaapkamer 3, az: ca. 3.17 x 2.46 m.
– Badkamer, midden: ca. 2.60 x 2.13 m.

Derde verdieping
– Overloop: ca. 3.00 x 1.10 m. (incl. trapgat)
– Studio ca. 2.95 x 4.91 m.

KADASTER
– Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 5841, groot 71 m².

ALGEMEEN
– Volledig geïsoleerd;
– Drie keukens geïnstalleerd in de woning;
– Marmeren vensterbanken aangebracht en hardglazen ballustrade t.p.v. de vide;
– Het buitenschilderwerk aan de voorzijde is uitgevoerd medio oktober 2016 en de achtergevel is in het voorjaar van 2017 geschilderd;

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting elektra bestaande uit 8 groepen + 2 tweefase- kookgroepen en 3 aardlekschakelaars;
– Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een cv-combiketel (AWB ca. 1997);
– Volautomatisch zonwering ter plaatse van de achtergevel (b.g.g. en eerste verdieping);
– Elektrisch bedienbare zonwering aan de voorzijde ter plaatse van de woonkamer en de tweede verdieping (slaapetage);
– Elektrisch bedienbaar zonnescherm ter plaatse van het terras aan de woonkeuken;
– Er zijn 8 stuks zonnepanelen aangebracht op het platte dak van de woning;
– Waterontharder;
– Vloerverwarming t.p.v. de begane grond (hal en woonkeuken);
– Warmte terugwinunit (Stork-Air 1997);
– Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: Spachtelputz wandafwerking. Keramische vloertegels met vloerverwarming met uitzondering van de bijkeuken;
– Eerste verdieping: Spachtelputz wandafwerking. Sisal tapijt (Cunera)
– Tweede verdieping: Glad stucwerk en vliesbehang wandafwerking. Marmoleum vloerafwerking;
– Derde verdieping: Glad stucwerk wandafwerking. Marmoleum vloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

Algemeen
Straat en nummerBalsa 224
PlaatsDORDRECHT
Postcode3315 NM
SoortNiet beschikbaar
StatusBeschikbaar
Prijs en aanvaarding
Vraagprijs€ 289.000k.k.
Aanvaardingin overleg
Kenmerken
Inhoud480
Bouwjaar1997
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Afmetingen
Woonoppervlakte160 m2
Perceeloppervlakte71 m2
Tuin en overige buitenruimtes
TuinVoortuin
Verwarming en isolatie
VerwarmingC.v.-ketel
Warmwaterc.v.-ketel
Bouwjaar CV1997
Merk/typeAWB
Type dakplat dak
IsolatieVolledig geïsoleerd
Bijzondere opmerkingen
Tuin
Gebruik de pijltjes (links/rechts) om de foto's te bekijken en/of klik op een foto om deze volledig in uw scherm te tonen.

Copyright 2016 - Zoomer Makelaardij B.V.

Aangesloten bij:

Facebook