Ik ben verkocht

 

Zoomer Makelaardij heeft ons professioneel en deskundig bijgestaan bij de aanschaf van onze nieuwe woning. De jarenlange ervaring uit zich o.a. in doortastend optreden, gedegen advies en een sterk netwerk. En niet geheel onbelangrijk is Edwin zeer prettig in de omgang/communicatie en straalt hij liefde uit voor zijn vak. Kortom zeer aan te raden als (aankoop) makelaar.
Edwin Zoomer is een hardwerkende, vriendelijke makelaar. Hij is goed op de hoogte van de Dordtse huizenmarkt. Gedurende het verkooptraject zijn wij steeds tijdig geïnformeerd over de stappen die gemaakt werden. De bereikbaarheid van Zoomer was prima. Er werd altijd direct teruggebeld en gemaild.
Ik zou ZOOMER Makelaardij zeker aanbevelen. De kennis en betrokkenheid is zeer goed. ZOOMER heeft in tegenstelling tot zijn voorganger bewezen dat zijn “netwerk” samen met de kennis van de lokale markt een toegevoegde waarde was. Dat samen met hun enthousiasme was nodig om de verkoop van de woning tot stand te brengen.
De verkoop van het huis van mijn moeder was een lastig proces, mede vanwege het achterstallig onderhoud. Het vergde een lange adem en die service werd zonder problemen geleverd. Uiteindelijk zijn we tot een bevredigend resultaat gekomen.
Copyright 2016 - Zoomer Makelaardij B.V.

Aangesloten bij:

Facebook