DORDRECHT, Groenmarkt 183


Huurpijs: € 1500  ex B.T.W.  p.m.
Status: Beschikbaar

Grote karakteristieke winkelruimte met fraaie pui, gelegen aan de Groenmarkt tussen het Stadhuis van Dordrecht en de kop van de Visstraat met veel aantrekkelijke horeca in de directe omgeving. De ruimte is voorzien van een keukenblok en een toilet. Het pand is prima geschikt voor detailhandel, kantoor en dienstverlening op basis van het huidige bestemmingsplan. Gezien de trend op horecagebied staat de verhuurder open voor deze bestemming.
LOCATIE/BEREIKBAARHEID/ PARKEREN
Per auto
De bereikbaarheid per auto is redelijk goed via de Johan de Wittstraat, Bagijnhof en Visstraat.
Deze winkelruimte is gelegen binnen het ‘poller-gebied’, waarvoor u een ‘doorlaatpas’ kunt verkrijgen. Verder zijn er de bekende venstertijden van toepassing.

Per OV
De bereikbaarheid per OV is goed mede door de aanwezigheid van een busstation en NS station Dordrecht Centraal op loopafstand.

Parkeren
Parkeren kunt u het best in de navolgende parkeergarages: Visstraat, Drievriendenhof, Achterom, Spuihaven of Veemarkt. Langs de openbare weg parkeren met vergunning of betaald is ook een optie.

VLOEROPPERVLAKTE
Circa 175 m².

INDELING
Begane grond: winkelruimte met keukenblok en toilet. Puibreedte ca. 6.60 meter (inclusief toegangsdeur), karakteristieke voorpui met hardstenen aanzet en 2 grote etalageruiten (enkel glas), betonvloer, drijfsteen/natuurbims voorzetwanden, trap-/bergkast.

VOORZIENINGEN & INSTALLATIES
• Aansluitingen op het gas, water en elektriciteit leidingnetwerk;
• Verdeelinrichting elektra bestaat uit 8 groepen, een krachtgroep, een hoofdschakelaar en een dag en nachttarief;
• Eigen verbruiksmeter elektra. Gemeenschappelijke verbruiksmeters gas en water met bovengelegen woning;
• Laminaat vloerafwerking*;
• Verlaagd systeemplafond met deels inbouw verlichting armaturen en deels opbouw halogeen verlichting armaturen;
• Gasgestookte cv-ketel met radiatoren (opstelplaats in achtergelegen magazijn wat in gebruik is en blijft van de verhuurder);
• Keukenblok met rvs werkblad, enkele spoelbak, 2 onder- en 4 bovenkastjes met warmwatervoorziening via een elektrische close-in boiler (10 liter);
• Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden met fonteintje (wit sanitair);
• Twee stuks markiezen*.

Voor zover van toepassing behoren de met een * aangemerkte voorzieningen standaard niet tot het gehuurde en worden door verhuurder om niet (kosteloos) ter beschikking gesteld aan de huurder. De kosten van onderhoud, reparatie, vernieuwing, vervanging e.d. zijn voor rekening van huurder.

HUURPRIJS
€ 1.500,– per maand.

OMZETBELASTING / BTW
Het betreft hier niet met btw/ omzetbelasting belaste verhuur.

BIJKOMENDE KOSTEN
Een voorschotbedrag ter grootte van € 200,– exclusief btw per maand t.b.v. het verbruik van gas (verwarming) en water (inclusief vastrecht).
Overige bijkomende kosten
Huurder gerelateerde kosten/belastingen o.a. onroerende zaakbelasting gebruikersgedeelte, rioolrecht, watersysteemheffing, reclamebelasting binnenstad en dergelijke zullen, voor zover huurder daar niet rechtstreeks voor aangeslagen wordt, door de verhuurder aan huurder worden doorberekend.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindex- cijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
In overleg.

VERLENGINGSTERMIJN
Nader overeen te komen en afhankelijk van de huurtermijn.

OPZEGTERMIJN
Nader overeen te komen en afhankelijk van de huurtermijn.

BETALINGEN
Huurprijs per maand vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSTELLING
Een waarborgsom/ bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Voor meer informatie, zie verhuurpresentatie.

Gebruik de pijltjes (links/rechts) om de foto's te bekijken en/of klik op een foto om deze volledig in uw scherm te tonen.

Copyright 2016 - Zoomer Makelaardij B.V.

Aangesloten bij:

Facebook