DORDRECHT, Buiten Walevest 15 2B

DORDRECHT, Buiten Walevest 15 2B - HoofdFoto

Huurpijs: € 75  ex B.T.W.  p.m.
Status: Beschikbaar

OP EERSTE STAND HUREN TEGEN BIJZONDER AANTREKKELIJKE EN FLEXIBELE CONDITIES (SCHERPE HUURPRIJS EN KORTE HUURPERIODE). EVENTUEEL PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN.

Kantoorruimte van in totaal ca. 120 m² op de 2e verdieping/ kapverdieping van een bijzonder fraai gelegen kantoorverzamelgebouw, welke zich uitstrekt van de Buiten Walevest tot de achtergelegen Binnen Walevest in het unieke historische havengebied van Dordrecht. Een prachtlocatie met zicht op de rivier de Oude Maas. Dit complex is een voormalige Pontonnierskazerne. Tot ca. 1952 heeft het complex deze functie vervuld. In ca. 1995 is het complex gerestaureerd en biedt het een mooi onderkomen voor diverse (kantoor – en praktijk) gebruikers.
Vanwege de oudheidkundige/ cultuur historische en architectonische waarde heeft het complex de status van een Rijksmonument. Het oorspronkelijke bouwjaar is ca. 1602.
De aangeboden ruimte is per lift bereikbaar en voorziet o.a. in een 3-tal kantoorvertrekken. Op deze verdieping zijn dames en herentoiletten aanwezig. Op het voorterrein is 1 exclusieve parkeerplaats beschikbaar.

LOCATIE/BEREIKBAARHEID
Per auto
De bereikbaarheid per auto is uitstekend, het gebouw is gelegen nabij de op- en afritten van rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen).
Per OV
De bereikbaarheid per OV is goed door een bushalte op loopafstand van het gebouw en op ca. 15 minuten loopafstand is NS station Dordrecht Centraal gelegen.

VLOEROPPERVLAKTE
2e Verdieping : ca. 120 m² (exclusief gemeenschappelijke verkeersruimte en toiletruimte).

INDELING
Tweede verdieping:
Gemeenschappelijke ruimte: hal met liftinstallatie, cv-ruimte met Velux dakvenster, een damestoilet met voorportaal, een herentoilet met voorportaal en 2 toiletten. Noodtrappenhuis.

Te huur aangebodene: kantoorruimte voorzijde met dakkapel en Velux dakvenster, kantoortuin voorzijde met Velux dakvensters en een kantoorruimte aan de achterzijde.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 75,– excl. btw per/ m² per jaar.

Parkeerplaats: € 50,– excl. btw per plaats per maand.

SERVICEKOSTEN
€ 29,40 excl. btw per m² per jaar ten behoeve van:
– glasbewassing buitenzijde (6x per jaar, waarvan 3x incl. kozijnwerk);
– onderhoud toegangspoort;
– onderhoud en verlichting parkeerterrein;
– ledigen vuilcontainers door Netwerk;
– elektraverbruik algemene ruimten (incl. vastrecht);
– gasverbruik algemene ruimten (incl. vastrecht);
– gasverbruik gehuurde (incl. vastrecht);
– waterverbruik algemene ruimten en gehuurde (incl. vastrecht);
– periodieke schoonmaak algemene ruimten;
– periodiek onderhoud technische installaties (elektronisch inbraakalarmsysteem/ beveiliging, liftinstallatie, brandmelding installatie, noodverlichting installatie en cv-installatie);
– Verontreinigingsheffing SVHW;
– 5% administratie -/ en beheerkosten t.b.v. bovenstaande leveringen en diensten/ services.
Bijkomende kosten
Huurder gerelateerde kosten/belastingen o.a. onroerende zaakbelasting gebruikersgedeelte, rioolrecht, waterschapkosten en dergelijke zullen, voor zover huurder daar niet rechtstreeks voor aangeslagen wordt, door de verhuurder aan huurder worden doorberekend.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voor meer informatie zie verhuurpresentatie.

Gebruik de pijltjes (links/rechts) om de foto's te bekijken en/of klik op een foto om deze volledig in uw scherm te tonen.

Copyright 2016 - Zoomer Makelaardij B.V.

Aangesloten bij:

Facebook