DORDRECHT, Buiten Walevest 15 1B

DORDRECHT, Buiten Walevest 15 1B - HoofdFoto

Huurpijs: € 85  ex B.T.W.  p.m.
Status: Beschikbaar

OP EERSTE STAND HUREN TEGEN BIJZONDER AANTREKKELIJKE EN FLEXIBELE CONDITIES (SCHERPE HUURPRIJS EN KORTE HUURPERIODE). EVENTUEEL PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN.

De gehele 1e verdieping is desgewenst ook te huur (totaal ca. 360 m²).

Representatieve kantoorruimte van ca. 100 m² op de 1e verdieping van een bijzonder fraai gelegen kantoorverzamelgebouw, welke zich uitstrekt van de Buiten Walevest tot de achtergelegen Binnen Walevest in het unieke historische havengebied van Dordrecht. Een prachtlocatie met zicht op de rivier de Oude Maas. Dit complex is een voormalige Pontonnierskazerne. Tot ca. 1952 heeft het complex deze functie vervuld. In ca. 1995 is het complex gerestaureerd en biedt het een mooi onderkomen voor diverse (kantoor – en praktijk) gebruikers.
Vanwege de oudheidkundige/ cultuur historische en architectonische waarde heeft het complex de status van een Rijksmonument. Het oorspronkelijke bouwjaar is ca. 1602.
De aangeboden ruimte is per lift bereikbaar en voorziet op de 1e verdieping o.a. in een kantoortuin met eenvoudige pantry en een inbouwkantoor. De algemene ruimte/ verkeersruimte voorziet in een dames en herentoiletvoorziening.
LOCATIE/BEREIKBAARHEID
Per auto
De bereikbaarheid per auto is uitstekend, het gebouw is gelegen nabij de op- en afritten van rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen).
Per OV
De bereikbaarheid per OV is goed door een bushalte op loopafstand van het gebouw en op ca. 15 minuten loopafstand is NS station Dordrecht Centraal gelegen.

VLOEROPPERVLAKTE
1e Verdieping, linker gedeelte : ca. 100 m².
1e Verdieping, geheel : ca. 360 m² (inclusief verkeersruimte en toiletgroepen).

INDELING
Eerste verdieping:
Hal met trap naar 2e verdieping, liftinstallatie, een damestoilet met voorportaal en 2 toiletten, een herentoilet met voorportaal en 2 toiletten, kantoortuin met inpandige kantoorruimte.

HUURPRIJS
Kantoorruimte 1e verdieping: € 85,– excl. btw per m² per jaar.

Parkeerplaats: € 50,– excl. btw per plaats per maand.

SERVICEKOSTEN
Circa € 30,– excl. btw per m² per jaar ten behoeve van:
– glasbewassing buitenzijde (6x per jaar, waarvan 3x incl. kozijnwerk);
– onderhoud toegangspoort;
– onderhoud en verlichting parkeerterrein;
– ledigen vuilcontainers door Netwerk;
– elektraverbruik algemene ruimten (incl. vastrecht);
– gasverbruik algemene ruimten (incl. vastrecht);
– gasverbruik gehuurde (incl. vastrecht);
– waterverbruik algemene ruimten en gehuurde (incl. vastrecht);
– periodieke schoonmaak algemene ruimten;
– periodiek onderhoud technische installaties (elektronisch inbraakalarmsysteem/ beveiliging, liftinstallatie, brandmelding installatie, noodverlichting installatie en cv-installatie);
– Verontreinigingsheffing SVHW;
– 5% administratie -/ en beheerkosten t.b.v. bovenstaande leveringen en diensten/ services.

Bijkomende kosten
Huurder gerelateerde kosten/belastingen o.a. onroerende zaakbelasting gebruikersgedeelte, rioolrecht, waterschapkosten en dergelijke zullen, voor zover huurder daar niet rechtstreeks voor aangeslagen wordt, door de verhuurder aan huurder worden doorberekend.

Voor meer informatie zie verhuurpresentatie.

Gebruik de pijltjes (links/rechts) om de foto's te bekijken en/of klik op een foto om deze volledig in uw scherm te tonen.

Copyright 2016 - Zoomer Makelaardij B.V.

Aangesloten bij:

Facebook